Positiivinen enne vai varoitus jostain pahemmasta? Paavi Franciscus aloitti uuden vuoden Undertale-musiikin tahtiin / Uutiset / pelaaja.fi

Positiivinen enne vai varoitus jostain pahemmasta? Paavi Franciscus aloitti uuden vuoden Undertale-musiikin tahtiin

7.01.2022 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Paavi Franciscus, Paavi, Franciscus, Undertale, Toby Fox

Paavi Franciscus on aloittanut vuoden 2022 tyylillä Undertalen musiikin tahdissa.

Keskiviikkona osana paavin perinteistä vastaanottotapahtumaa valokeilan otti haltuunsa italialainen sirkusryhmä Rony Roller, joka esiintyi Vatikaanin päämiehelle käyttäen sovitusta Megalovania-nimisestä kappaleesta. Biisi tunnetaan parhaiten Undertale-hahmo Sansiin liittyvänä kappaleena, joskin kehittäjä Toby Fox sävelsi sen alkujaan osaksi EarthBound -roolipelin pohjalta tehtyä Halloween Hack -nimistä romhack-projektia. Kappaletta on esitetty myös osana verkkosarjakuva Homestuckia.

Asiasta hupailtiin nopeasti muun muassa Twitterissä, mutta kokonaisuudessaan vastaanotto on taltioitu myös oheiseen YouTube-videoon, jos sen katseleminen sattuu kiinnostamaan. Tuttu pelimusiikki pärähtää soimaan noin kohdassa 1:04:44.

Kyseessä ei ilmeisesti ole edes ensimmäinen kerta, kun Franciscus ja Undertale ovat kohdanneet toisensa. Vuonna 2016 YouTube-persoona Mathew "MatPat" Patrick ilmaisi lahjoittaneensa paaville kopion pelistä, kun hänet ja joukko muita YouTube-vaikuttajia kutsuttiin Roomaan puhumaan internetin kyvystä tuoda ihmisiä yhteen. MatPat omisti aiheelle luonnollisesti videonkin, joka on upotettu oheen.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Stan kuva
Stan

Paavi keksi uusia tapoja herättää nuorison huomion.