Toukokuussa Metro: Last Lightin ulos saanut Deep Silver ei usko olevansa vielä valmis sarjan kanssa. Julkaisijan omistavan Koch Median toimitusjohtaja Klemens Kundratitz on kertonut peliblogi Joystiqille, että Metro kiinnostaa heitä ehdottomasti edelleen, kiitos Last Lightin tarjoaman positiivisen kokemuksen.

– Vaikka se julkaistiinkin erittäin kuivan kauden aikana tänä vuonna, sai se silti paljon huomiota. Päämääränämme on ehdottomasti jatkaa brändin parissa ja suunnittelemme tekevämme siitä helposti lähestyttävämmän suuremmalle pelaajayleisölle, Kundratitz hahmotteli.

Metro: Last Light sekä sitä edeltänyt Metro 2033 olivat alkujaan pelijulkaisija THQ:n pelejä. Yhtiön kuitenkin heitettyä lusikkansa nurkkaan nappasi Deep Silver pelisarjan nimiinsä lähes kuudella miljoonalla dollarilla kuluvan vuoden alussa. Julkaisin suhde sarjaan on siis vielä lyhyt, mutta Kundratitz silti vakuuttelee olevansa kiinnostunut tekemään jatkossakin työtä sekä Metro-brändin luoneen kirjailija Dmitry Glukhovskyn kuin myös pelit kehittäneen 4A Gamesin kanssa.

Lähde: Joystiq

Lisää luettavaa