Povekkaat ninjatytöt näyttävät tulleen Eurooppaan jäädäkseen / Uutiset / pelaaja.fi

Povekkaat ninjatytöt näyttävät tulleen Eurooppaan jäädäkseen

6.08.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Marvelous AQL:n ninjatytöillä kyllästetty Senran Kagura -pelisarja ei ole aikeissa lähteä Euroopasta minnekään. Marvelousin eurooppalaisosaston mukaan lähikuukausien aikana vanhan mantereen PlayStation Vita -pelaajat pääsevät pelaamaan niin Senran Kagura: Bon Appétitia että myös Senran Kagura: Shinovi Versusta.

Kaksikosta Shinovi Versus on tavanomaisempi kokemus Senran Kaguraa jo 3DS:llä pelanneille. Peli on toimintaan nojaava kokemus, joskin 3DS-versioihin nähden ninjamätkintä hyödyntää nyt huomattavasti enemmän 3D-ympäristöjen mahdollisuuksia.

Senran Kagura: Bon Appétit! ottaa hieman toisenlaisemman lähestymistavan sarjaan. Peli ei toki unohda kuuluisia ninjojaan, mutta tällä kertaa ne laitetaan kokkaamaan. Mistään Cooking Mama -kokemuksesta ei ilmeisesti kuitenkaan vaikuta olevan kyse, vaan peli luottaa mekaniikoilta hyvin rytmipelimäisiin ratkaisuihin.

Mainittakoon, että pelin traileri ei sisällä välttämättä työympäristöön soveltuvaa materiaalia...

Kummallekaan pelille ei ole annettu vielä tarkkaa julkaisupäivää. Tiedossa kuitenkin jo on, että ne on tarkoitus julkaista Euroopassa vain digitaalisessa muodossa.

Lähde: Marvelous Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Itse tykkäsin 3ds:n burstista todella paljon ja sitä oikeasti kannattaisi kaikkien kokeilla jotkä tykkää side scroller beat'em upeista. Tosin jos anime tytöt on niin kova turn-off ettei tuota voi pelata niin se on oma häpeä. Pelissä kuitenkin on pelattavuus kohdillaan, siistejä erikoisliikkeitä ja pitkiä komboja niin mikäs siinä mättäessä. Hahmotkin saa pelatessa lisää tasoja ja kombot pitenee.

Ai niin, mutta ne puoli alastomat anime mimmit = pelaamatta paskaa.

Käyttäjän Tunna kuva
Tunna

pelaamatta paskaa.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Päivän tissikuva.

Nostoja