Ensi vuoden alussa ilmestyvän uuden Tomb Raiderin tarinasta vastaa Rhianna Pratchett, Crystal Dynamics tiedottaa ylpeänä.

Pratchett on aikaisemmin pistänyt kynän sauhuamaan muun muassa Heavenly SwordinOverlordin ja Mirror’s Edgen merkeissä. Parhaiten hänet tunnetaan kuitenkin sukunimensä ansiosta, sillä hänen isänsä Terry Pratchett on kuuluisa kirjailija.

– Vartuin Tomb Raiderin kanssa selvittäen maailman salaisuuksia ja paljastaen sen aarteita: olen elänyt ja kuollut Lara Croftina, mutta mikään ei tule lähellekään hänen uudelleen kirjoittamisen haastetta, Rhianna Pratchett täpinöi.

Uusin Tomb Raider vie pelisarjaa uusille urille. Astetta synkempi ja modernimpi katsaus ikoniseen pelisarjaan heittää nuoren Lara Croftin vaaralliselle saarelle. Luvassa on selviytymistaistelua, toimintaa ja tutkimista.

Crystal Dynamics ja Square Enix paljastivat hiljattain myös Laran uuden näyttelijän. Camilla Luddington lainaa haudanryöstäjälle sekä äänensä että kehonsa uusimman liikekaappausteknologian avulla.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa