Prey-elokuvan ohjaaja pelasi AC: Valhallaa ja rakastui sen musiikkeihin – palkkasi säveltäjän tekemään soundtrackinsä / Uutiset / pelaaja.fi

Prey-elokuvan ohjaaja pelasi AC: Valhallaa ja rakastui sen musiikkeihin – palkkasi säveltäjän tekemään soundtrackinsä

5.08.2022 // Kirjoittanut: Ira Hurskainen
2
Prey-elokuvan ohjaaja pelasi AC: Valhallaa ja rakastui sen musiikkeihin – palkkasi säveltäjän tekemään soundtrackinsä

Tänään 5. elokuuta Disney Plus -suoratoistopalvelussa julkaistulla Predator-esiosaelokuva Preyllä on myös yhteys Assassin's Creed: Valhalla -videopeliin. Sarah Schachner on nimittäin säveltänyt musiikit kumpaisenkin teoksen soundtrackeille.

Schachnerin palkkaus Preyn pariin juontaa juurensa elokuvan ohjaajan Dan Trachtenbergin peliharrastukseen. Ohjaaja oli pelaillut Valhallaa Preyn tuotannon aikana ja huomannut tykästyvänsä suuresti sen musiikkeihin. Jopa niin suuresti, että hän päätti ottaa yhteyttä Schachneriin saadakseen tämän mukaan myös omaan projektiinsa.

Trachtenberg paljasti tämän hauskan yhteyden ja palkkausprosessin syntytarinan omassa sosiaalisessa mediassaan. Postaus myös varmistaa Preyn soundtrackin julkaisun tapahtuvan samaan aikaan elokuvan ensi-illan kanssa eli 5. elokuuta. 

Preyn ja Valhallan lisäksi Schachner on ollut mukana toteuttamassa musiikkeja myös esimerkiksi Iron Man 3 ja Now You See Me -elokuvissa sekä Assassin's Creed: Unity ja Call of Duty: Modern Warfare 3 -videopeleissä.

Assassin's Creed: Valhalla julkaistiin vuonna 2020 PlayStation 4 ja 5 -konsoleille, Xbox One ja Series -konsoleille, Stadialle sekä pc:lle. Pelin soundtrackiä voi kuunnella täältä.

Lähde: Screenrant

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou

Prey on kyllä erittäin toimivaa actionia.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Prey oli omasta mielestäni parasta uudempaa Predatoria, joskin sekä Arskan että Gloverin elokuvat asetan vielä edelle. Toki vikaakin löytyi, nimittäin tiettyjä pointteja väännettiin jenkkityyliin niin paksusta rautalangasta ettei edes teräsmies olisi pystynyt sitä vääntämään ja tämä teki muutamista hahmoista niin kusipäitä että näitten hengenlähtöä jo toivoi, ei hyvä kun hahmot olivat päähahmon omaa heimoa. CGI oli myös paikoin karun näköistä. Sarii paras hahmo.

Kokonaisuutena kelpo Predator-leffa, jonka viittaukset alkuperäisiin olivat pienimuotoisia, mutta kunnioittavia nykytyylin päälle paskomisen sijaan.