Prey-kehittäjä lupailee virheetöntä pc-versiota Dishonored 2 -kohun jälkimainingeissa / Uutiset / pelaaja.fi

Prey-kehittäjä lupailee virheetöntä pc-versiota Dishonored 2 -kohun jälkimainingeissa

3.01.2017 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3

Prey-toimintapeliä viimeistelevä Arkane Studios lupailee hyviä uutisia pc-pelaajille.

Studion edellinen peli, marraskuussa julkaistu Dishonored 2, kärsi pc:llä mittavista teknisistä ongelmista. Arkanen Rafael Colantonio kertoo studion ottaneen opikseen Dishonored 2:n julkaisuongelmista ja keskittyvän Preyn kohdalla erityisen tarkasti pc-version viimeistelyyn.

-Meillä oli rankka julkaisu pc:llä, Colantonio kertaa Dishonored 2:n ongelmia.

-Kehitystyössä et oikein koskaan tiedä, mitä vastaan tulee etenkään pc:llä, koska erilaisia kokoonpanoja on niin paljon. Valitettavasti se on, mitä on. Se julkaistiin, se päivitettiin ja nyt se toimii todella hyvin. Kiinnitämme tällä kertaa tuplasti huomiota siihen, että pc-versio olisi todella virheetön julkaisuvaiheessa.

Colantonion mukaan Preyn kehitystyössä onkin varattu hieman enemmän aikaa laadunvalvontaan, minkä pitäisi auttaa pc-version viimeistelyssä. Hän arvelee myös pelin kehitystyössä käytetyn CryEngine-pelimoottorin helpottavan pulmien selvittämistä.

Preyn on määrä ilmestyä pc:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle alkuvuoden aikana.

Lähde: PC Gamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Hyvä, että myöntävät virheensä, mutta damage controlin kanssa voisivat vähän rajoittaa: Hieman on vaikea uskoa, että Dishonored 2:n pc-version ongelmat ovat vain livahtaneet peliin testauksen läpi. Tai jos näin todella on, niin sitten on syytä erottaa koko testaustiimi.

Käyttäjän Boblick kuva
Boblick

Ehkäpä PC peleissäkin olisi hyvä nykyisin lukea, millä kokoonpanolla peliä on testattu ja päästetty testistä läpi. Jos niitä nyt yleensä edes testataan millään.

Tämänkin Prey kehittäjän löpinä on pelkkää sanahelinää niin kauan, kun se pystytään toteamaan käytännössä. Vielä ikävämpää on, jos peli on näistä "lupauksista" huolimatta julkaisussa pelkkä buginen paska. Ehkä olisi kannattanut olla lupaamatta mitään.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Ihmettelen enemmänkin, että miksei sitä Dishonored 2:sta jo voinut tehdä pc:lle kunnolla. Kumminkin alkuperäinen oli hyvä pc:llä.

Ja mitä ylipäänsä tarkoittaa "virheetön"? Minulle ainakin, että kaikki post process effektit kuten motion blur, depth of field, chromatic aberration, film grain jne. saa kaikki kytkettyä erikseen pois päältä, sillä satun tykkäämään lens flare effektistä ja bloomistakin tiettyyn pisteeseen asti. Myös field of view säätö pitää löytyä pc-pelistä, jopa third person peleistä. Vapaasti kustomoitavat kontrollit toissijaisella bindauksella, myös peliohjaimessa. Hiirestä pitää saada kiihdytys pois, mielellään defaulttina.

Eikä tuossa varmaan edes läheskään kaikki mitä tulee virheettömään pc-peliin. Good luck!

Nostoja