Prince of Persia palaa For Honorin erikoistapahtumana / Uutiset / pelaaja.fi

Prince of Persia palaa For Honorin erikoistapahtumana

13.03.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Prince of Persia, For Honor, Ubisoft, Blades of Persia,

Ubisoft ei ole löytänyt Prince of Persia -sarjalleen hirveästi käyttöä viimeisinä vuosina, mutta nyt prinssi pääsee palaamaan väliaikaisesti osana For Honoria. Tästä viikosta aina huhtikuun 2. päivään asti pelissä kamppaillaan Blades of Persia -nimisissä merkeissä. 

Tapahtuman päävetonaula on erikoispelitila Ruler of Time, jossa pelin Harbor-kartassa päästään taistelemaan ilkeitä hiekkaolentoja vastaan Dominion-tilan merkeissä. Ensimmäisen viikon aikana taistelua käydään päiväsaikaan ja aina tietyillä väleillä itse prinssi päätyy hyppäämään taisteluareenalle aiheuttaen ongelmia kaikille osapuolille. Toisella viikolla pelaaminen siirtyy yöaikaan, jolloin prinssistä saadaan kehiin myös tämän synkempi versio.

Erikoistilan ulkopuolella For Honor saa tapahtumalla lisää ansaittavia varusteita, kuten uusia aseita. Tapahtuman traileri löytyy alta.

Hiljattain Ubisoft paljasti Prince of Persiaan liittyen myös virtuaalitodellisuuspakohuoneeksi kuvaillun The Dagger of Time -kokemuksen. Se on osa Ubisoftin isompaa pakohuonepelien sarjaa.

Lähde: Ubisoft

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja