Prince of Persia palaa! Ubisoft esitteli modernisoidun version seikkailuklassikosta / Uutiset / pelaaja.fi

Prince of Persia palaa! Ubisoft esitteli modernisoidun version seikkailuklassikosta

8.06.2023 // Kirjoittanut: Toimitus
8

Tämän vuoden Summer Game Fest -tapahtuma käynnistyi klassikkopelisarjan uudella osalla.

Ubisoft esitteli tilaisuudessa Prince of Persia: The Lost Crownin. Julkistustrailerin perusteella luvassa on modernisoitu versio perinteikkäästä tasoloikkatoimintaseikkailusta.

Sarjan viimeisimmistä osista poiketen Prince of Persia: The Lost Crown on sivulta päin kuvattu seikkailupeli, joka yhdistelee alkuperäisen Prince of Persian tavoin tasoloikintaa ja taistelua. Edeltäjäänsä verrattuna kyseessä on kuitenkin reilusti nopeatempoisempi ja toiminnallisempi ote lajityyppiin.

Prince of Persia: The Lost Crowniin saadaan syväluotaavampi katsaus ensi maanantaina Ubisoft Forward -tapahtumassa. Peli sai kuitenkin jo julkaisupäivänsä, joka on 18. tammikuuta 2024.

Lähde: Summer Game Fest

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister

Aivan uskomattoman paska traileri. Tuo biisi oli ihan karsea ja pelin taide näyttää lähinnä fortniteltä. Jos tältä näyttää Prince of Persian uudelleen tuleminen nii varmaa iha hyvä että Ubisoft antaa Splinter cellin levätä rauhassa ja keskittyy vaan jahtaan hupsuja trendejä huonosti jatkossaki.

Käyttäjän Andzerx kuva
Andzerx

Ihan kiva että sarja elää ja pelikuvakin näytti ok:lta, mutta traikun biisivalinta latisti tunnelmaa. Mielenkiintoista nähdä millä hintahaarukalla peliä tuodaan markkinoille.

Käyttäjän Tapio95 kuva
Tapio95

Traileri näytti hyvältä kunhan muistaa ilman ääniä katsoa. Gameplay vaikuttaa hauskalta ja grafiikatkin ihan siedettävältä.

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

Kieltämättä mietityttää, että oliko trailerin rap-biisi valittu lähinnä päähenkilön rastakampauksen perusteella 🤔. Ja sitten toi hyvin peruskauralta kuulostava juoni + yltiökliseinen dialogi toivosta. Lisätään siihen vielä retro sidescroll-pelimekaniikka ja lopputuloksena on hyvin vaisu julkistus pelisarjalle, jonka viimeisin uusi osa (ei siis remake taikka mobiiilipeli) on julkaistu vuonna 2010. Itselläni Forgotten sands odottaa yhä backlog-pinossa, siinä missä -08 Prinssin DLC-epilogikin. Sands of Timen remake on tunnetusti talsinut vuosia kehityshelvetissä, mutta jos se olisi saatu ulos tässä hiljattain, niin tarjolla olisi ollut sekä 3D-että 2D-pelimekaniikan Prinssiä nykypäivän konsoleille.

Wikipedian mukaan, sarjan viimeisin peli ylipäätänsä onkin viime vuonna julkaistu mobiilipeli, Prince of Persia: Escape 2. Siihen nimeen ymmärrän oikein hyvin ihmisten huolen sarjan taantumisesta, pahimmillaan täysin mobiilitauhkaksi, kun ne ns. isommat pelitkin on tätä luokkaa =/.

Käyttäjän Hellsinki kuva
Hellsinki

Musiikkia lukuunottamatta oli hyvää settiä, mielenkiinnolla jään odottamaan.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine
Lainaus kribmeister

Aivan uskomattoman paska traileri. Tuo biisi oli ihan karsea ja pelin taide näyttää lähinnä fortniteltä. Jos tältä näyttää Prince of Persian uudelleen tuleminen nii varmaa iha hyvä että Ubisoft antaa Splinter cellin levätä rauhassa ja keskittyy vaan jahtaan hupsuja trendejä huonosti jatkossaki.

Just sellaista musiikkia mitä en ikinä kuuntelisi. Näyttää tosi aneemiselta ja enemmän Castleavania tuli mieleen. Harmi kun tämä sarja on niin kuollut.

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou

Prince of Persia: Sands of Time Remake taitaa olla siirtynyt jonnekin hamaan tulevaisuuteen.

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus

Täytyy kyllä itsekin ihmetellä tuota biisivalintaa.