Prince of Persia: Sands of Time palaa täytenä uusioversiona / Uutiset / pelaaja.fi

Prince of Persia: Sands of Time palaa täytenä uusioversiona

10.09.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7
Prince of Persia: Sands of Time, Sands of Time, ubisoft, Pune, Prince of persia, Yuri Lowenthall,

Ubisoftin klassikkoteos Prince of Persia: Sands of Time palaa ensi vuonna uusioversion merkeissä. Intialaisten Ubisoft Pune- ja Ubisoft Mumbai-studioiden voimin tehty hanke julkaistaan 21. tammikuuta niin PlayStation 5:lle, uuden sukupolven Xboxeille, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake pitää ennallaan tutun tarinan ja pelilliset ideat, mutta rakentaa ne alusta alkaen uudelleen tämän päivän pelilaitteita varten Assassin's Creedista tutun Anvil-pelimoottorin varassa. Tämä tarkoittaa niin uusittua visuaalista ilmettä aina hahmomalleja ja animaatioita myöten niin kuin myös pelattavuutta ja toimintaa koskevia viilauksia sekä uusittua äänimaailmaa. Vanhat kontrollit on sisällytetty kuitenkin myös mukaan sellaisia kaipaaville.

Alkuperäisen Prince of Persia on sekin sisällytetty mukaan vanhan Mac-version käännöksenä. Paketille kertyy hintaa noin 40 euroa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

40€ liian kallis kyllä

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Sands of Time Cubella tullut pelattua pariinkiin otteeseen teininä. Mielestäni alkuperäinen peli näyttää edelleen hyvältä, kiitos kirkkaan ja vähän sarjakuvamaisen ulkoasun. Tykkäsin tunnelmasta, hyppelyosuuksista, joista jokainen oli oma puzzlensa ja ajan kelaamisesta taakse päin. Ainoastaan taisteluita oli lopulta liikaa, mutta missään nimessä ei puuduttava peli kuten kaamea Warriors Within.

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

Vähän kahtia jakautuneet fiilikset tästä julkistuksesta. Toisaalta on hienoa, että itselleni rakas peli uusitaan ja saa siten palata takaisin parrasvaloihin... Mutta jotenkin en lämmennyt esim. tuolle Prinssin uusitulle naamavärkille. Jokin siinä vaan tökkii; tuossa yllä olevassa esittelykuvassa hahmon lookki näyttää kutakuinkin sellaiselta, jollaiseksi kuvittelisin sen nykypäivän realistisemmilla graffoilla. Mutta itse videossa prinssi näytti vaan jotenkin tönköltä.

Ja entä sitten Farah? Alkuperäisessä trilogiassahan tämä valkopestiin täysin kolmoseen mennessä. Ääninäyttelijä oli eri kuin ykkösessä ja iho oli tehnyt Michael Jacksonit, mutta juu, ihan sama Farahan se siinä =B. En edes ole se kaikista kovaäänisin protestoija valkopesun suhteen, mutta olihan tuo ihan naurettavaa. Siihen nimeen toivoisin, että mikäli koko trilogia päädytään uusimaan (ja miksei myös se Forgotten Sands sinne väliin), niin Farahin ulkonäkö JA ääni pysyisivät yhtenäisinä eri pelien välillä.

Nyt kun vielä uudelleenjulkaisisivat tän pelin soundtrackin, siis ihan CD:llä. Alkuperäisen pelin OST taidettiin aikoinaan julkaista vaan Japanissa, sielläkin melko pienessä erässä. Joten ne harvat kerrat, kun se plätty jopa LÖYTYY ebaysta, niin joka kerralla sen albumin hinta on täysin posketon.

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

Prince of Persia: Sands of Time peliä en ole koskaan pelannut pitääpä hankkia tämä peli itselle,Entä 89 vuoden versio tuleeko siitä remakea vai ei?

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Äh, miksei ole suoraan koko trilogia ja hinta sitten vaikka 60e? Mikäli tekevät myös loput kaksi ja hinta sama, niin trilogialle tulee hintaa 180e. Eikä ole edes mikään erikoisen paljon parannettu remake. Osaa näitä vasemmalla kädellä huitaistuja remakeja tehdä näköjään muutkin kuin Nintendo.

Itse pidin pelisarjasta ja on niitä harvoja, joiden levyt yhä tallessa. Pelailin siis silloin pc:llä. Toisaalta en kyllä tiedä oliko jo silloin se tapa, että levyllä ei ole kuin Steam. Ei kai sentään?

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami
Lainaus zappah

Mikäli tekevät myös loput kaksi ja hinta sama, niin trilogialle tulee hintaa 180e.

Mistä tuollaisen hinnan sait päähäsi? 3 x 40 e = 120 e.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus Hayarigami

Mistä tuollaisen hinnan sait päähäsi? 3 x 40 e = 120 e.

Mitä ilmeisimmin sekoitin tuohon mainitsemaani 60 euroon.

Nostoja