Pro Evolution Soccer 2019 paljastui – näin virtuaalifutiskausi starttaa taas loppukesästä / Uutiset / pelaaja.fi

Pro Evolution Soccer 2019 paljastui – näin virtuaalifutiskausi starttaa taas loppukesästä

9.05.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Pro Evolution Soccer 2019 on paljastunut. Konamin uusi jalkapallopeli julkaistaan PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Windows-koneille Euroopassa 30. elokuuta.

Muutamissa aiemmissa sarjan osissa nähty virallinen Mestarien liiga -osuus jää PES 2019:ssä historiaan, mutta tämän korvikkeena peliin luvataan enemmän täysin lisenssoituja liigoja ja stadioineita kuin ennen. Yhä useampia joukkuekeskeisiä lisenssisopimuksia on niitäkin solmittu.

Varsinaisten pelillisten uudistusten osalta PES 2019:n kerrotaan tarjoavan virtuaalipelaajille uuden joukon erilaisia taitopiirteitä, minkä pitäisi auttaa tekemään näistä yksilöllisempiä persoonia viheriöillä. Pelaajien väsymystä on myös uusittu näkyvämmäksi, pallofysiikoita on hiottu ja tietysti erilaisia mekaniikkoja, kuten laukomisia, on uudistettu.

Pitkäaikainen Master League -uratila palaa taas sekin ja sisältää tällä kertaa paranneltuja neuvottelumahdollisuuksia sekä virallisen International Champions Cup -osuuden. MyClub-tila vuorostaan näyttää ottavan mallia FIFAn menestyksekkäältä Ultimate Team -rahasammolta tehden joukkueen hallinnoinnista pelaajakorttien kanssa hääräämistä.

Konamin kovimpana kilpailijana futispelimarkkinoilla toimiva EA Sports ei ole toistaiseksi julkistanut virallisesti seuraavaa FIFA-sarjan osaa. FIFA 18 jatkaa kuitenkin eloaan näin toukokuussa uudella virallisella MM-kisapäivityksellä.

Lähde: Konami

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja