Pro Evolution Soccer siirtyy viimein uuteen sukupolveen / Uutiset / pelaaja.fi

Pro Evolution Soccer siirtyy viimein uuteen sukupolveen

3.07.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Konamin seuraava jalkapallopeli PES 2015 on julkistettu virallisesti. Uusi osa tarkoittaa legendaariselle Pro Evolution Soccer -sarjalle potentiaalisesti mielenkiintoisia aikoja, sillä viimein Konaminkin palloilu on matkaamassa koettavaksi uuden sukupolven alustoille.

PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja "muille formaateille" saapuvaa PES 2015:tä on kehittänyt yhteistyössä sekä Konamin Tokiossa asustava kehitystiimi että myös Englannin Windsorissa sijaitseva tuoreempi kehittäjäporukka. Tuplapoppoon voimin PES 2015:n on luvattu hahmottuneen salamannopeilla kontrolleilla varustetuksi potkupallopeliksi, jossa esimerkiksi laukaisut, yksi yhtä vastaan -tilanteet ja tekoäly on isketty uuteen uskoon realismia ja monipuolisuutta tavoitellessa.

Viime vuonna nähdyn PES 2014:n tapaan myös PES 2015 hyödyntää Metal Gear -kehittäjä Kojima Productionsin luomaa Fox Engine -pelimoottoria. Uudella sukupolvella teknologia auttaa PES-sarjaa luonnollisesti varsinkin siinä mielessä, että kokemuksen pitäisi olla aiempaa aina vain näyttävämpi sekä samalla myös tunnelmallisempi kaikkine valaistuksineen, animaatioineen ja yleisöineen.

Ilmeisesti Konami on silmäillyt viime aikoina myös EA Sportsin FIFA-sarjasta tutun Ultimate Team -tilan takomaa rahamäärää. PES 2015:n on vahvistettu sisältävän nimittäin mikromaksuja, joita käytetään hyödyksi uusitussa Master League Online -tilassa. Oikeaa rahaa voi käytellä sekä pelaajien että managerien ostamiseen, mikä kyllä hoituu pelissä edelleen myös sen oman GP-valuutankin avulla.

PES 2015:n julkaisun odotellaan tapahtuvan tulevan talven lähestyessä.

Lähde: Konami

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn
Lainaus

PES 2015:n on vahvistettu sisältävän nimittäin [b]mikromaksuja[/b], joita käytetään hyödyksi uusitussa Master League Online -tilassa

Vaikka nämä alkavat olla jo vakioita, silti ne pistävät ikävästi silmään, kun näitä juttuja lukee. Oikeasti, peli maksaa noin seitsemänkymmentä euroa, ja sitten isketään vielä mikromaksuja, jotka saattavat pahimmillaan olla makromaksuja!

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Tuo Ultimate Team on tuonut sikana rahaa EA:lle jo FIFA 10:stä alkaen. PES tulee(jos tulee) tässä sit vain viisi vuotta jäljessä. Jiihaa. "Luvattu salamannopeat kontrollit." Käskyt saisivat mennäkin perille silloin kun nappia painaa, eikä epärealistisella viiveellä, kuten PES 2014:sta. Viime vuosina PES -sarjassa on ollut jokin ihmeellinen... sanon sitä "pelin sisäiseksi lagiksi." Pidin toiveita yllä usean vuoden ajan tän sarjan suhteen, mut viime version jälkeen luovutin. Enää en jaksa, enkä usko pätkääkään, että sarja oikeasti kehittyisi edes FIFAN rinnalle. Silti samalla sohvalla kaverin kans PES on yleensä erilainen ja HUPAISA peli.