Pro Evolution Soccerin seuraava askel / Uutiset / pelaaja.fi

Pro Evolution Soccerin seuraava askel

11.10.2007 // Kirjoittanut: Riot
22

Konami paljasti tänään Sevillassa järjestettävässä Pro Evolution Soccer 2008 -lehdistötilaisuudessaan julkaisevansa Pro Evolution Soccerin Wii-version ensi keväänä.

Lataa tästä video Wiin Pro Evolution Soccerista (50 Mt, wmv).

Lataa tästä toinen Pro Evolution Soccer 2008 Wii -video.
dsc02634.jpg

Greyhound-nimellä kulkeva japanilainen tuottaja Konamin Pro Evo -tiimistä esitteli pelin aikaista versiota. Hän kertoi, että kehitysryhmällä kesti aikansa kunnes he keksivät toimivan tavan rakentaa Pro Evo hyödyntämään Wiin ohjaimia.

screenshot_ck01.jpg

Pelatessa ruudulla näkee koko ajan kursorin, jota ohjataan Wiimotella. Syöttäminen tapahtuu klikkaamalla kursoria syöttökohteena olevan pelaajan päällä. Hienompaa on se, että nyt voi myös syöttää tyhjään tilaan. Pelaaja voi syöttää minne tahansa hän kursorilla osoittaa.

On vaikea kuvitella, kuinka hyvin tällainen mekaniikka toimii käytännössä, mutta se kuulostaa mielenkiintoiselta. Perinteisesti pelissä ohjataan aina pallollista pelaajaa, mutta nyt kursorilla voi valita pallottomia pelaajia ja komentaa heidät eri puolelle kenttää. Näin voi hallita koko joukkuettaan, mutta tämä kuulostaa samalla melko hankalalta.

Vetäminen tapahtuu ravistamalla Nunchuk-ohjainta. Paitsioansaa voi viritellä heiluttamalla ohjaimia puolustaessaan! Kaikki muut toiminnot, oman pelaajan liikuttamista lukuun ottamatta, on sijoitettu Wiimotelle.

Näin se toimii
interface_dribble.jpginterface_free.jpginterface_pass.jpginterface_space_pass.jpg

Pelin pitäisi sisältää valtaosan sarjan perinteisestä pelitiloista. Moninpeli onnistuu kahdella pelaajalla. Pro Evolution Soccer 2008 Wii (työnimi) ilmestyy keväällä 2008.

screenshot_cr03.jpgscreenshot_cr05.jpgscreenshot_crs01.jpgscreenshot_crs02.jpgscreenshot_fk02.jpgscreenshot_gpass02.jpgscreenshot_offside.jpgscreenshot_passgo.jpgscreenshot_side_space01.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Aika huikea video, varsinkin nuo toisten pelaajien komennot. Tekoäly ei välttämättä pysy perässä!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

EI toimi.

Käyttäjän CurryFrank kuva
CurryFrank

En ole futispelien ystävä, mutta silti kontrollit näyttää hienolta keksinnöltä. Tuo ehkä haastavuutta padipelaamiseen, mutta uskoisin, että suunta voi olla parempikin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Eikö ne vieläkään saa korjattua tota maalivahtien sijottumista, tossa tokassa videossa se on vedon aikana tolpan edessä tai melkeinpä vieressä, ettei peitä maalia ollenkaan.. Vaikka on paras futispeli niin täynnä hirveitä virheitä joita ei näköjään saada ikinä korjattua :(

Käyttäjän redshift kuva
redshift

Tulee olemaan mielenkiintoista nähdä, miten pro evo toimii käytännössä wiillä. Toivottavasti pelistä tulee elämys.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Kontrolleista en tiedä,mutta ulkoasu kyllä on Wii peliksi melkoisen upea.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Joo kyl toi 2. video kyl mut vakuutti

Käyttäjän N360T kuva
N360T

oisihan nuo kyllä yksinkertaisemmatkin voinut olla...

Käyttäjän jones kuva
jones

Ohhoh.. täytyy sanoa että ei ohjaus mitenkään niin kamalan yksinkertaiselta näytä :D
Siinä sitten Wiin omistajat pelaamaan.. ei ainakaan fair play ole jos ja kun PS2/3 omistajat Wii pelaajaa vastaan pelaa :P

Noh anyway on hienoa että myös nuo Nintendon onnelliset haltijat pääsevät tahtoessaan tätä pelaamaan..

Käyttäjän Thilli kuva
Thilli

VIdeoita en katsonut, mutta kuvien perusteella ohjaus vaikuttaa jokseenkin monimutakiselta. Todennäköistä kuitenkin on, että tuon ohjaus menetelmän tulee hyvin pian oppimaan.

Nostoja