Professor Layton ja Fantasy Life hyppäävät mobiilipelijunaan / Uutiset / pelaaja.fi

Professor Layton ja Fantasy Life hyppäävät mobiilipelijunaan

8.04.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
6
Professor Layton ja Fantasy Life hyppäävät mobiilipelijunaan

Japanilaispelitalo Level-5 on ilmoittanut seuraavien Fantasy Life - ja Professor Layton -pelien ilmestyvän mobiilialustoille.

Tulevan vuoden suunnitelmiaan eilisessä Level-5 Vision 2015 -tapahtumassa summannut yhtiö paljasti molemmat teokset reilun kuvamateriaalipläjäyksen kera.

Jo vuonna 2013 julkistettu Layton 7 vaikuttaa muuttuneen paljon kehityskaarensa aikana. Alun perin myös 3DS:lle suunnitellusta "pulmaroolipelistä" on tullut ilmeisesti puhtaasti mobiilipohjainen korttipeli, jossa pelaajan pyrkimyksenä on pohtia ja päätellä, kuka tutusta hahmojoukosta on salaa vampyyri.

Layton 7:stä on luvattu lisätietoja lähiviikkoina.


Fantasy Life 2: Two Moons and the Village of God puolestaan soveltaa pelisarjan ensimmäisen osan ympäristöjä ja pelimekaanisia piirteitä mobiilialustalle, mutta keskittyy aiempaa enemmän hahmon kotikylän rakentamiseen simulaatiohengessä. 

Pelisarjalle keskeiset hahmoluokat ja ammatit ovat edelleen tärkeässä osassa myös Fantasy Life 2:ssa, ja kylänrakennuspuuhiin kyllästyneet pelaajat voivatkin ensimmäisen osan tapaan lähteä vaikkapa hirviöjahtiin ystäviensä kanssa verkossa.


Sekä Layton 7 että Fantasy Life 2 julkaistaan tänä kesänä Japanissa iOS:lle ja Androidille. Level-5 ei ole maininnut mahdollista länsijulkaisua kummankaan tiimoilta.

Lähde: Siliconera (Layton 7), Siliconera (Fantasy Life 2), Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Että ahdistaa tällainen....

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Valmiina kaivaan sitä Visaa esille...

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

En tiedä alkaako liika vain olla liikaa, mutta Azran Legacyä pelatessa alkoi jo tuntua niinkuin sarja olisi kulunut loppuun jo ensimmäisen kolmen-neljän pelin jälkeen. Tavallaan siis otan hyvänä asiana että pelisarja siirtyy hieman muillekin osa-alueille.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

The end is nigh!

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt
Lainaus käyttäjältä Megaman

Että ahdistaa tällainen....

Mulla ahdistaa aina kun näen sanan mobiilipeli.

Käyttäjän Oselot kuva
Oselot

Eka Fantasy Life iski yllättävän kovaa joten sääli jos jatkoa saadaan vain kännyköille. Mobiilipelejä kun tulee pelattua mm. mitättömästi.

Nostoja