Japanilaispelitalo Level-5 on ilmoittanut seuraavien Fantasy Life – ja Professor Layton -pelien ilmestyvän mobiilialustoille.

Tulevan vuoden suunnitelmiaan eilisessä Level-5 Vision 2015 -tapahtumassa summannut yhtiö paljasti molemmat teokset reilun kuvamateriaalipläjäyksen kera.

Jo vuonna 2013 julkistettu Layton 7 vaikuttaa muuttuneen paljon kehityskaarensa aikana. Alun perin myös 3DS:lle suunnitellusta ”pulmaroolipelistä” on tullut ilmeisesti puhtaasti mobiilipohjainen korttipeli, jossa pelaajan pyrkimyksenä on pohtia ja päätellä, kuka tutusta hahmojoukosta on salaa vampyyri.

Layton 7:stä on luvattu lisätietoja lähiviikkoina.


Fantasy Life 2: Two Moons and the Village of God puolestaan soveltaa pelisarjan ensimmäisen osan ympäristöjä ja pelimekaanisia piirteitä mobiilialustalle, mutta keskittyy aiempaa enemmän hahmon kotikylän rakentamiseen simulaatiohengessä. 

Pelisarjalle keskeiset hahmoluokat ja ammatit ovat edelleen tärkeässä osassa myös Fantasy Life 2:ssa, ja kylänrakennuspuuhiin kyllästyneet pelaajat voivatkin ensimmäisen osan tapaan lähteä vaikkapa hirviöjahtiin ystäviensä kanssa verkossa.


Sekä Layton 7 että Fantasy Life 2 julkaistaan tänä kesänä Japanissa iOS:lle ja Androidille. Level-5 ei ole maininnut mahdollista länsijulkaisua kummankaan tiimoilta.

Lähde: Siliconera (Layton 7), Siliconera (Fantasy Life 2), Polygon

Lisää luettavaa