Project Beast: Tässäkö Sonyn ja Dark Souls -kehittäjien uusi PS4-peli?

Voisiko From Softwaren seuraava peli olla työnimellä Project Beast kulkeva tuotos? Entä voisiko se kehittää sitä yhteistyössä Sonyn kanssa?

3.5.2014 04:08

Dark Souls -sarjasta tunnetun From Softwaren seuraava peli saattaa kulkea työnimellä Project Beast. Nimi on noussut esiin kuluvan viikon lopulla alkujaan kuvafoorumi 4chaniin ilmestyneistä vuotaneista ruutukaappauksista, jotka on myöhemmin napannut talteen NeoGAF-sivuston yhteisö.

Kuvien tyyliä on monien toimesta ehditty tulkitsemaan jo laajalti Dark Souls -henkeen sopivaksi, miksi pohdinnassa on ollut, josko kyseessä voisi olla seuraava peli From Softwaren Souls-sarjassa. Kuvien yhteydessä on liikkunut myös mainintoja siitä, että Sonyn Japanin-studio olisi mukana projektissa ja näin peli voisi ehkä olla jopa PlayStation 4:n yksinoikeus.

Viimeksi Sony ja From Software tekivät yhteistyötä PlayStation 3:lle saapuneen Demon’s Soulsin parissa. Pelin ohjannut Hidetaka Miyazaki siirtyi myöhemmin työskentelemään pelille henkistä jatkoa tarjonneen Dark Soulsin pariin, mutta hän ei kuitenkaan työskennellyt enää viime maaliskuussa saapuneen Dark Souls II:n kehitystiimissä. Tiedossa ei ole vielä tähän mennessä ollutkaan, millaisen projektin parissa hän on viimeiset vuodet mahtanutkaan viettää.

Luonnollisesti kaikki Project Beastiin liittyvä on vielä huhuasteella, joten siihen liittyviä tiedonjyväsiä kannattaa sulatella vielä varauksella. Lisää kuvia voi kuitenkin käydä katsastamassa lähdelinkeistä.

Lähde: NeoGAF, All Games Beta

Lisää luettavaa