Brittiläiskehittäjä Slightly Mad Studios on paljastanut aloittaneensa valmistelut Project Cars 2:n kehitystä varten. Peli on suunnitteilla niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle kuin myös pc:lle.

Ensimmäisen Project Cars -pelin tapaan jatko-osa on osittain tarkoitus kehittää joukkorahoituksen voimin Slightly Mad Studiosin oman World of Mass Deveplopment -sivuston avulla. Peliä rahoittamalla pelaajat voivat saada itselleen erilaisia etuja pelin kehityksen suhteen, kuten mahdollisuuden päästä käsiksi pelin eri kehitysversioihin. Edut riippuvat tietysti projektiin sijoitetusta summasta.

Mukaan Slightly Mad Studios lupaa Project Cars 2:een muun muassa yli 200 rataa sijoitettuna 50 eri alueelle, joista osalla ajaminen voi tapahtua nyt esimerkiksi lumella tai hiekalla. Myös yli 200 autoa ja yhteistyönä pelattava uratila on vahvistettu peliin.

Minkäänlaista arviota julkaisuajankohdasta sille ei ole kuitenkaan vielä annettu.

Slightly Madin mukaan Project Cars 2:n kehitys ei vaikuta alkuperäisen Project Carsin tukemiseen. Alkuperäisen pelin on siis vielä tulevaisuudessakin määrä saada tukuittain niin päivityksiä kuin lisäsisältöäkin, kun taas ne kehittäjät, joita ei enää tarvita alkuperäisen pelin parissa, jatkavat jatko-osan pariin.

Project Cars julkaistiin lukuisten viivästelyjen jälkeen viime toukokuussa PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle. Tähän mennessä pelin on kerrotut myyneen jo miljoona kappaletta.

Lähde: Slightly Mad Studios

Lisää luettavaa