Project CARS 3 on nyt virallista – katso julkistustraileri / Uutiset / pelaaja.fi

Project CARS 3 on nyt virallista – katso julkistustraileri

3.06.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
Project Cars 3, Project Cars, Slightly Mad Studios, Codemasters, Bandai Namco, ajopeli

Brittikehittäjä Slightly Mad Studios on vahvistanut uuden osan ajopelisarja Project Carsille. Kaahaileminen jatkuu Project Cars 3:n merkeissä vielä kesän aikana niin Xbox Onella, PlayStation 4:llä kuin pc:llä.

– Omista, päivitä ja kustomoi satoja eliittibrändeihin kuuluvia katu- ja kilpa-autoja. Muokkaa omaa kilpasankarin persoonaasi ja aja sitten tiesi viikonloppusoturista kilpalegendaksi upeissa maailmanlaajuisissa kohteissa, julkaisija Bandai Namco hehkuttaa.

Muuten yksityiskohtia saadaan vielä odotella, joskin Slightly Mad Studiosin perustaja Ian Bell vihjaili pelin tarjonnasta jo reilu vuosi sitten. Ohessa on julkistustraileri.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Rabbitman kuva
Rabbitman

Toivottavasti tällä kertaa olisi simcade, kun ei kerta osaa tehdä hyvää simulaattoria. Oli se aikasempi osa sen verta kehno.

Käyttäjän Antn kuva
Antn

Tämä jää välistä koska mennään arcadeen. Simufanina en aja nfs-tyylisiä pelejä.
Myöskään nimi ei kuuluisi enään olla project cars.

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Project cars on omasta mielestä ihan puhdas simu, joka tarvitsee ratti+poljin ohjaimet, Itse omistan poksille 2:n ja ainakin siinä tuo pad-ohjain oli pers...pelattavaksi. Omistan myös 1:n joka steam-versio ja myös sillä padlla oli todella huono pelattavuus kokeilin myös näppiksellä ja oli ihan ajokelvoton, joten kolmonen jää ostamastta.