Project Cars kurvasi miljoonahittien keskuuteen / Uutiset / pelaaja.fi

Project Cars kurvasi miljoonahittien keskuuteen

8.06.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Brittiläisen Slightly Mad Studiosin autopeli Project Cars on rikkonut miljoonan myydyn kappaleen rajan. Rajapyykin rikkomiseen pelillä meni vain noin kuukausi, sillä sekä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle kuin pc:llekin se saapui vasta aivan toukokuun alussa.

PlayStation 4:llä kehittäjät hehkuttavat pelin olevan parhaillaan myös parhaimmat arvostelut tähän mennessä saanut autopeli. Saavutus ei ole välttämättä kuitenkaan ihan uskomaton, sillä konsolilla kilpailua ovat samassa genressä tarjonneet lähinnä pelit Driveclub, The Crew ja Need for Speed Rivals.

Edelleen Project Carsia odotellaan myös vielä Wii U:lle. Hiljattain Slightly Mad Studiosin on tosin puhellut pelin kyseisestä versiosta siihen malliin, ettei henkeään kannata välttämättä pidätellä Nintendo-kokemusta odotellessaan.

Pelaaja-lehden arvostelun Project Carsista voi lukaista juuri lehtipisteisiin saapuneesta kesäkuun numerosta.

Lähde: Slightly Mad Studios

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Kieltämättä tuo "parhaimmat arvosanat saanut ajopeli PS4:llä tähän asti kun kilpailu on mitä on" ei kauhean hieno mainoslause ole :D

Ja en tarkoita ettei kilpailevat ajopelit olisi ihan pelattavaa kamaa mutta yksikään tuskin mitään Forzaa tai Gran Turismoa on. Vaikka itse en kyllä edes näistä erityisemmin välitä. Horizon oli kiva.

Nostoja