Project Cars liittyy myöhästelijöiden joukkoon – kauan eläköön vuosi 2015! / Uutiset / pelaaja.fi

Project Cars liittyy myöhästelijöiden joukkoon – kauan eläköön vuosi 2015!

17.10.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Jälleen yksi peli on onnistunut hylkäämään vuoden 2014 ruusuisemman ensi vuoden vuoksi. Tällä viikolla Bandai Namco ja Slightly Mad Studios ovat yhteisvoimin ilmoittaneet, että autopeli Project Cars saa sittenkin julkaisunsa Xbox Onella, PlayStation 4:llä ja pc:llä 20. päivä maaliskuuta.

Ennen tätä päivää Project Carsin odotettiin saapuvan edellä mainituille alustoille marraskuussa. Peli on ollut myös tulossa Wii U:lle, mutta kyseinen versio siirrettiin ensi vuodelle jo aiemmin kesällä.

Yhtiöiden mukaan syy julkaisun viivästykseen on ruuhkainen loppuvuosi. Uuden julkaisupäivän pitäisikin auttaa pelin näkyvyyden kanssa, minkä ohella Slightly Mad Studiosilla on samalla enemmän aikaa hioa paketti kuntoon.

Lähde: Bandai Namco

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

No sitten meillä onkin ruuhkainen alkuvuosi, onko se nyt sitten juuri yhtään parempi pelin kannalta? Edelleenkin en ymmärrä mikseivät kehittäjät/julkaisijat sitten hyödynnä kesää, jos haluavat välttyä ruuhkilta. Ei nyt äkkiseltään tule kovin montaa isoa julkaisua viimeisten vuosien ajalta, jotka oltaisiin kesällä julkaistu, Starcraft II:Wings of Liberty kesällä 2010 ja (huumorvaihtoehto) Duke Nukem Forever 2011.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

2014: Pettymysten ja lykkäysten vuosi,

2015: Vuosi jona peliteollisuus romahti, koska kaikki idiootit laittoivat megapelinsä pihalle samaan aikaan, markkinoiden ylisaturaatio räjäytti valintojen kanssa kamppailevien kuluttajien päät ja hengissä selvinneetkin jakautuvat niiden tuhannen eri AAAA-tittelin kesken, joita alkuvuodesta on luvassa.

Sanokaa minun sanoneen.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Suurimmalla osalla ihmisistä on kyllä helvetin suppea pelimaku, loppuvuodesta on edelleen tullut/tulossa vähän turhankin monta peliä. Itse ainakaan en todennäköisesti ehdi kaikkia hyviä loppuvuoden pelejä pelata tänä vuonna, hyvä vaan että osa on lykätty.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Ja sitten ensi vuonna luetaan kun puolet näistä 2015 peleistä lykkääntyy ensi vuodelle eli 2016. Eipå haittaa, ei lopu pelattava kesken.

Käyttäjän Pauli4x4 kuva
Pauli4x4
Lainaus käyttäjältä gurgi

Suurimmalla osalla ihmisistä on kyllä helvetin suppea pelimaku, loppuvuodesta on edelleen tullut/tulossa vähän turhankin monta peliä. Itse ainakaan en todennäköisesti ehdi kaikkia hyviä loppuvuoden pelejä pelata tänä vuonna, hyvä vaan että osa on lykätty.

Myönnän kuuluvani siihen ryhmään, joka toisaalta vähän harmittaakin ajoittain, kun tekis mieli välillä jotain pelatakin, mutta kun vuodessa julkaistaan ehkä kaksi peliä, jotka edes vähän kiinnostaisi. :(

Uutta Batmania ja Red Deadia odotellessa...

Käyttäjän tiger80 kuva
tiger80

Vaikka ensimmäistä kertaa uutisen nähtyäni tulikin mieleen "saatanan saatana", niin ehkä tämä onkin vain hyvä asia. Tuskin pieni lisäviilaus pahaa tekee, ettei tee Wolfensteinia (lataa viiden gigan päivitys julkaisussa, jee!)

Onneksi kuitenkin loppuvuodeksi ajettavaa riittää, kunhan The Crew julkaistaan ja Driveclubin tekijät saavat serverinsä kondikseen. Forza Horizon 2:ssakin itselläni vielä paaaaaljon kisoja ajamatta. Puhumattakaan vielä X360:n, PS3:n ja PSVitan pelaamatta olevista ajopeleistä... :D

Käyttäjän Tumez kuva
Tumez

No voi hitsi! Tämä ainut autopeli mikä olisi kiinostanut ennen F1 2014 PS4.

Nostoja