Project G.G. paljastui PlatinumGamesilta – ohjaajana Bayonetta- ja Devil May Cry -luoja / Uutiset / pelaaja.fi

Project G.G. paljastui PlatinumGamesilta – ohjaajana Bayonetta- ja Devil May Cry -luoja

26.02.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4
PlatinumGames, Hideki Kamiya, Viewtiful Joe, The Wonderful 101, Platinum games

Uusi PlatinumGamesin toimintanimike Project G.G. on paljastunut.

Peli on viimeisin ohjaustyö kehittäjäkonkari Hideki Kamiyalta, jonka aiempiin teoksiin lukeutuvat Bayonettan, Okamin, Devil May Cryn ja alkuperäisen Resident Evil 2:n kaltaiset teokset. Hengeltään uutukainen on seuraaja supersankaripeleille Viewtiful Joe ja The Wonderful 101, joiden kanssa Project G.G.:n kerrotaankin muodostavan Kamiyan oman supersankaritrilogian.

Yksityiskohtia Project G.G:sta ei toistaiseksi tiedetä paljoa. Sen kiusoittelutraileri vihjaa kuitenkin, että oppia on otettu taas kuitenkin ainakin Ultramanin kaltaisilta klassikkosarjoilta.

Huomattavaa hankkeessa on, että se on PlatinumGamesin ensimmäinen täysin alusta asti tehty omakustannehanke. Kamiya hehkuttaakin Platinumin kotisivuilla, kuinka yhtiö on itse ollut sataprosenttisesti vastuussa niin sen suunnittelusta, tarinasta kuin markkinoinnista.

Minkäänlaisia alustoja tai julkaisuajankohtaa pelille ei vielä vahvistettu.

Prroject G.G. on neljäs hanke, jonka parissa PlatinumGamesin tiedetään työskentelevän parhaillaan. Työn alla sillä on myös yhdessä Nintendon kanssa Bayonetta 3, Square Enixin kanssa tehtävä Babylon's Fall sekä Kickstarter-rahoituksella työstetty The Wonderful 101: Remastered.

Jälkimmäiseksi mainittu päivättiin sekin juuri. Euroopassa The Wonderful 101: Remastered nähdään Switchillä, PlayStation 4:llä ja pc:llä toukokuun 22. päivä. Amerikassa julkaisu on 19. toukokuuta ja Japanissa 11. kesäkuuta.

Aiemmin tänä vuonna PlatinumGames lanseerasi Platinum4-kiusoittelusivun, jossa se vihjaili tekevänsä lähitulevaisuudessa neljä erilaista julkistusta. Näistä The Wonderful 101: Remastered oli ensimmäinen ja Project G.G. toinen. Tulossa olisi siis vielä parikin muuta vastaavaan henkeen tehtävää paljastusta.

Lähde: PlatinumGames

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Vähän pelkään että pelien laatu tulee laskemaan kun niin monta peliä on työn alla

Käyttäjän mantelirapu kuva
mantelirapu

Ainoa kiinnostava asia trailerissa oli söpö shiba. Seurantaan menee vain koska Platinum kyseessä. Enemmän odotuksen alla on Babylon's Fall.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Hyvä että koiruus selviytyi, ihan kiinnostava nähdä miten tällänen Ultramanin tapainen Kaiju-tappelu luonnistuu, pelikuva auttaisi asiaa.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Bayonetta 3:sen olemassaoloa en usko ennen kuin sen saa ostettua kaupasta.

Nostoja