PS Plus -jäsenille ilmaista pikseliräiskintää ja mestarivarkaita – nappaa 14 päivän kokeilukoodi täältä!

Sony on julkistanut, mitä PlayStation Plus -pelaajat voivat latailla ilman lisäveloitusta huhtikuussa.

28.3.2014 13:40

Seuraava satsi PlayStation Plus -pelejä on julkistettu. Huhtikuun 2. päivä Plus-jäsenille tuodaan tarjolle jälleen uusi setti ilmaiseksi ladattavaa pelattavaa niin PlayStation 4:lle, 3:lle kuin Vitallekin.

PlayStation 3:lla pelaamaan ensi viikosta lähtien päästään niin PES 2014:ää, Sly Cooper: Thieves in Timea kuin myös Hotline Miamia. Kaksi jälkimmäiseksi mainittua saadaan myös Vitalle, kiitos niiden Cross-Buy-ominaisuuden. Vitalla pelaamaan päästään lisäksi myös Moto GP 13:a.

Poistoon alustojen Plus-tarjonnasta lähtevät tällä keraa PixelJunk Monsters Ultimate HD, Smart As, Borderlands 2 ja Tomb Raider.

PlayStation 4:llä uusi ilmaiseksi ladattava peli sen sijaan on uunituore Mercenary Kings, joka saadaan konsolilla myös varsinaisesti myyntiin samalla viikolla. Tarjonnasta poistuu Dead Nation: Apocalypse Edition.

Lähde: PlayStation Blog


Pelaajalehti.com tarjoaa yhteistyössä Suomen PlayStationin kanssa mahdollisuuden testata PlayStation Plus -palvelua veloituksetta 14 päivän ajan. Koodi toimii vain täysin uusille pelaajille, joilla ei ole entuudestaan PS Plus -jäsenyyttä!

Koodia voi tiedustella osoitteesta psplus14(at)pelaajalehti.com tai klikkaamalla alla olevaa banneria. Koodin voi lunastaa seuraamalla sähköpostin mukana tulevia ohjeita.

Huomautus: Tämän koodin lunastamiseen tarvitaan luotto- tai pankkikortti. Käyttäjää ei veloiteta kokeilujakson aikana. Kokeilujakson lopussa tilaus muuttuu automaattisesti 30 päivän jäsenyydeksi (6,95€), jolloin käyttäjää veloitetaan. Mikäli et halua jatkaa palvelun tilausta kokeilujakson jälkeen, käy perumassa tilaus ennen kokeilujakson päättymistä.

Lisää luettavaa