PS Plus viisi vuotta - juhlan kunniaksi jopa tupla-alennuksia / Uutiset / pelaaja.fi

PS Plus viisi vuotta - juhlan kunniaksi jopa tupla-alennuksia

10.06.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
13
PlayStation juhtii PS Plus -palvelun syntymäpäiviä tupla-alennuksin

Sonyn PlayStation Plus -jäsenpalvelu täyttää tässä kuussa viisi vuotta.

Palvelun syntymäpäiviä juhlistetaan muun muassa huimin alennuksin, joista hyötyvät myös maksullista Plus -jäsenyyttä vailla olevat käyttäjät. Tarjouksessa on seuraavien kahden viikon ajan Far Cry 4:nWolfenstein: The New OrderinMortal Kombat X:n ja The Last of Usin kaltaisia suurnimiä reiluin alennusprosentein. Täydellistä listaa alennuspeleistä voi silmäillä täältä.

PS Plus -käyttäjät pääsevät tahollaan nauttimaan tupla-alennuksista: esimerkiksi 25 prosentin alennuksella normaalisti tarjottavan pelin hinnasta plussalaiset säästävät bonuskertoimellaan yhteensä puolet. Plus-jäsenet voivat napata useita suhteellisen tuoreita tekeleitä alennushuumasta parhaimmillaan -70% alennuksella.

Juhlinta ei jää Sonyn mukaan myöskään pelkästään alennuskampanjaan, vaan luvassa on muun muassa kilpailu, jonka pääpalkintona on viiden tähden matka Kölnin elokuisille Gamescom-messuille. Lisäksi alusta asti PS Plus -toiminnassa mukana olleita käyttäjiä tullaan muistamaan pienellä lahjalla lähiviikkoina.

Ostoskorit voi täyttää tarjouksin vaikkapa tältä istumalta PlayStation Storen verkkoversiossa, mutta shoppailu onnistuu myös Sonyn konsolein.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Justiinha toi plussa tuli, tais viis vuotta mennä hujauksessa taas.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt
Lainaus käyttäjältä snaketus

Justiinha toi plussa tuli, tais viis vuotta mennä hujauksessa taas.

Ihmiselämä on naurettavan lyhyt. Itsellä ajan "huijaaminen" onnistuu siten, että teen erinäisiä päätöksiä pituudeltaan 5-10v. Eli jaan kokonaiselinajan "tavoitteisiin," etapista toiseen siirtymiseen. Itsellä tollanen pätkissä eläminen on saanu tunteen kuin aika ei menisi ihan niin kauheaa vauhtia.

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

Digitaalisten pelien hinnat on kyllä silkkaa ryöstöä. Jos nuo alennukset tulevat todella pelin alkuperäisistä hinnoista, niin eipä noissa paljon juhlimisen aihetta löydy. Esimerkkinä: The Crew - Standard discount 25%; PS Plus discount 50% - Original price €69.99/£54.99/AU$99.95

34,90e tulee siis pelin hinnaksi? Johan Crewiä sai lähes puoli vuotta sitten neljällä kympillä fyysisenä ja nykyään löytyy varmaan jo alle 30 eurolla. Noh, se ei ole tyhmä joka pyytää. Naurattaa vaan kun aikanaan hehkutettiin, että digitaaliset pelit tulevat olemaan kustannustensa puolesta edullisempia kuin fyysiset. :D

Käyttäjän ZaleraFF kuva
ZaleraFF

Viimeisin Pessi tuli poimittua (ps4) kun kuullut/lukenut siitä hyvää kehua.

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Ei ole pelattavasta pulaa, mutta ainahan sitä nyt halvalla...

Käyttäjän theEternal kuva
theEternal

Juu itse kanssa olen miettinyt näitä digitaalisia jakeluita. Huvittavinta on digitaaliset collectorit. Maksat enemmän kuin kaupan versiosta(pahimmillaan) etkä saa mitään kivaa "krääsää" jolla perustelet sen 30-40euroa kalliimman hintalapun. Hyvällä tuurilla saat samat dlc:t mitkä on fyysisessä collectorissa.
Ymmärrän kyllä että digitalisaatiossa on omat tietyt kustannukset mitkä selittää ettei nekään ole ihan sikahalpoja. (esim.kaista ja serveritila.) mutta kyllä nyt joku roti pitäisi olla tuossa touhussa.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Ja rahaa palaa taas vaikka pelattavaa olisi jo ennestäänkin, onhan tämä PS Plus toki erittäin hyvä palvelu kun saa rahoilleen vastinetta, aiemmin on ollut vaan vähän kuivia kausia tarjonnan ja tarjouksien suhteen.

Käyttäjän Riimani kuva
Riimani

Onneks just menin ostamaan Last Of Us Remasteredin...... No jos nyt sit jotain muuta.. :D

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Dayum kaikki nuo listalla olevat löytyy jo pc tai ps3. Last of us melkein himottais vaikka se ps3:lta jo löytyykin. Guilty Gear Xrd vain -10% tuntuu aika suolaselta kun vielä "vanha" versio pelistä.

Käyttäjän VillNess kuva
VillNess

Vähän yli kolmen kuukauden pääst mul on ollu PS+ ton viisi vuotta... Ohhoh... Aika, ole hyvä ja lopeta toi juokseminen. Kiitos.

Nostoja