PlayStation Storen joulukuu menee tarjousten merkeissä

PlayStation Storessa alkamaisillaan on pääosan joulukuusta kestävä 12 Deals of Christmas -kampanja. Myös tänä viikonloppuna kehissä nähdään joukko tarjouksia.

29.11.2013 19:59

Vuoden kääntyessä joulukuun puolelle tullaan PlayStation Storessa näkemään alennus jos toinenkin. Joulukuun ensimmäisenä päivänä Sony on rullaamassa palvelussa käyntiin viime vuonnakin nähdyn 12 Deals of Christmas -kampanjan, joka kestää aina jouluun asti.

Kampanjan myötä Sony on tuomassa ensi kuussa PlayStation Storeen joka toinen päivä aina kaksi uutta tarjousta pelaajien pällisteltäväksi. Jokaisena kertana toinen tuotoksista on PlayStation 3 -peli ja toinen vuorostaan Vita-peli. PlayStation 3 -pelien osalta edessä on näillä näkymin maksimissaan 65 prosentin alennuksia.

Vielä ennen joulukuuta PlayStation Storessa nähdään lisäksi parhaillaan myös eräs toinenkin alennuskampanja. Aina ensi maanantaihin asti kauppapaikalla on tarjolla varsin värikäs joukko alennettuun hintaan kaupattavia PlayStation 3-, PSP- ja Vita-pelejä, joista listan löytää PlayStation Blog -sivustolla.

Myös Xbox 360:llä on edelleen käynnissä oma alennuskampanjansa, jonka tarjouksia voi selata läpi Major Nelsonin blogista. Ensi viikkoon asti voimissaan on myös toki Steamin oma syksyinen peliale.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa