PlayStation Storen joulukuu menee tarjousten merkeissä / Uutiset / pelaaja.fi

PlayStation Storen joulukuu menee tarjousten merkeissä

29.11.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Vuoden kääntyessä joulukuun puolelle tullaan PlayStation Storessa näkemään alennus jos toinenkin. Joulukuun ensimmäisenä päivänä Sony on rullaamassa palvelussa käyntiin viime vuonnakin nähdyn 12 Deals of Christmas -kampanjan, joka kestää aina jouluun asti.

Kampanjan myötä Sony on tuomassa ensi kuussa PlayStation Storeen joka toinen päivä aina kaksi uutta tarjousta pelaajien pällisteltäväksi. Jokaisena kertana toinen tuotoksista on PlayStation 3 -peli ja toinen vuorostaan Vita-peli. PlayStation 3 -pelien osalta edessä on näillä näkymin maksimissaan 65 prosentin alennuksia.

Vielä ennen joulukuuta PlayStation Storessa nähdään lisäksi parhaillaan myös eräs toinenkin alennuskampanja. Aina ensi maanantaihin asti kauppapaikalla on tarjolla varsin värikäs joukko alennettuun hintaan kaupattavia PlayStation 3-, PSP- ja Vita-pelejä, joista listan löytää PlayStation Blog -sivustolla.

Myös Xbox 360:llä on edelleen käynnissä oma alennuskampanjansa, jonka tarjouksia voi selata läpi Major Nelsonin blogista. Ensi viikkoon asti voimissaan on myös toki Steamin oma syksyinen peliale.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JoniH99 kuva
JoniH99

Jurassic Park: The game lähtee ostoon ja Terraria. Suurena JP-fanina oli pakko hankkia tuokin jossain vaiheessa.
Mutta ainut uhka on vain se, että hype Jurassic Worldiin vain kasvaa :D

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Pitää 20€ huomenna Dualshock nelosen lisäksi ostaa, jotta saan tänä vuonna jonkun pelin alesta. :)

Käyttäjän Hyndeman kuva
Hyndeman

PS Vitalle löytyi liiaksi tutkan alle jäännyt Dokuro.