PS1-kulttiklassikko Fear Effect saa uusioversion / Uutiset / pelaaja.fi

PS1-kulttiklassikko Fear Effect saa uusioversion

22.08.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
10

Ensimmäisen PlayStationin ajoilta tuttu Fear Effect -sarja on tekemässä paluuta oikein kahden pelin voimin. Ensin vuosi sitten julkisuuteen tuotiin kokonaan uusi peli Fear Effect Sedna, ja nyt paljastuksensa on saanut ensimmäisen Fear Effectin uusioversio Fear Effect Reinvented.

Fear Effect Reinvented on suunnitteilla niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle, Switchille kuin pc:llekin ensi vuodeksi. Tarkoituksena sen olisi uusia alkuperäinen seikkailuräiskintä niin graafisesti kuin pelattavuudeltaan, mutta kauheasti muuta siitä ei toistaiseksi tiedetä.

Kumpaakin uudesta Fear Effectista tehtailee ranskalaiskehittäjä Sushee, jonka on odotettu saavan Sednan valmiiksi vielä myöhemmin tänä vuonna. Yhteistyössä Fear Effect -nimeä nykyisin hallinnoivan Square Enixin kanssa studio on aiemmin luonut myös seikkailupeli Goatian, jolle se sai julkaisusopimuksen osana pelijätin Collective-ohjelmaa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Oh my... Alkuperäiset ekan pleikkarin parhaimmistoa, toivottavasti remaket yltää edes lähelle. No ainakin saa nauttia modernimmin näistä jos ei muuta.

Käyttäjän Shunichiro kuva
Shunichiro

Ihan mahtavuutta! Kerrankin uusintaversio, joka enemmän kuin puoltaa paikkansa! Hana näyttää todella hyvältä uudella grafiikalla <3

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Alkuperäinen löytyy pleikkarille mutta en ole paljoa pelannut. Tuntui vuosia sitten aika vaikealta.

Käyttäjän Almasy kuva
Almasy

Jostain syystä fear effectit jäivät aikoinaan kokematta, vaikka näyttäisivät olevan juuri minulle sopivia pelejä. Todella hyvä uutinen.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Pelin toisessa osasta taisi nousta myös pieni kohu pelin lesboilu kohtauksen takia

Käyttäjän Joku Sankari kuva
Joku Sankari

Fear Effect oli itselle se peli jota pelasin kymmenen minuttia, totesin ohjattavuuden olevan liian tuskaista (RE) nautittavaksi ja palautin pelin kauppaan.

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Ai hitto näistä peleistä tykkäsin aivan helvetisti. Kun tuli ostettua ps1 takas itelleni toissavuonna niin ostin taas ykkösen ja on se kyllä muuten edelleen todella kova mut ohjauksesta on joo aika ehkä vähän jättäny jälkeensä.

Käyttäjän SinnGamer kuva
SinnGamer

Mulla onkin nuo alkuperäiset. Tätä odotan.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä frozen

Pelin toisessa osasta taisi nousta myös pieni kohu pelin lesboilu kohtauksen takia

Juu, mutta nykyäänhän se on ihan normaalia ja jopa odotettua.

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Tässä taasen yksi sarja mikä muistuttaa siitä ettei minulla tule koskaan olemaan riittävästi rahaa ja aikaa pelata kaikkia pelejä mitkä kiinnostaisivat.