PS1-kulttiklassikko Fear Effect saa uusioversion

Jo toinen tuloaan tekevä Fear Effect -peli on paljastunut. Nyt alkuperäisestä PS1-seikkailusta kaavaillaan uusioversiota.

22.8.2017 13:15

Ensimmäisen PlayStationin ajoilta tuttu Fear Effect -sarja on tekemässä paluuta oikein kahden pelin voimin. Ensin vuosi sitten julkisuuteen tuotiin kokonaan uusi peli Fear Effect Sedna, ja nyt paljastuksensa on saanut ensimmäisen Fear Effectin uusioversio Fear Effect Reinvented.

Fear Effect Reinvented on suunnitteilla niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle, Switchille kuin pc:llekin ensi vuodeksi. Tarkoituksena sen olisi uusia alkuperäinen seikkailuräiskintä niin graafisesti kuin pelattavuudeltaan, mutta kauheasti muuta siitä ei toistaiseksi tiedetä.

Kumpaakin uudesta Fear Effectista tehtailee ranskalaiskehittäjä Sushee, jonka on odotettu saavan Sednan valmiiksi vielä myöhemmin tänä vuonna. Yhteistyössä Fear Effect -nimeä nykyisin hallinnoivan Square Enixin kanssa studio on aiemmin luonut myös seikkailupeli Goatian, jolle se sai julkaisusopimuksen osana pelijätin Collective-ohjelmaa.

Lisää luettavaa