PS2-aikakaudelta tuttu Hardware-sarja tykittää alkuvuodesta PS4:llä / Uutiset / pelaaja.fi

PS2-aikakaudelta tuttu Hardware-sarja tykittää alkuvuodesta PS4:llä

18.12.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Ajoneuvoja ja verkkopohjaista toimintaa yhteen tuova PlayStation 4 -peli Hardware: Rivals julkaistaan 5. tammikuuta, Sony on vahvistanut. Pelin on kehittänyt yhtiön tuore Connected Content Group -niminen tiimi ja sille on kertymässä hintaa 21 euroa.

Peli on ollut kertaalleen jo lokakuussa ensimmäisten pelaajien testattavissa beetamuodossa, minkä seurauksena sen kehittäjät tekevätkin parhaillaan viime hetken viilailuja peliinsä saamansa pelaajapalautteen mukaan. Hardware: Rivalsin julkaisun koittaessa kehittäjät eivät ole myöskään aikeissa jättää luomustaan heti oman onnensa nojaan, vaan tarkoituksena Sonylla olisi tukea peliä tulevaisuudessakin siihen uusia ajoneuvoja, pelitiloja ja karttoja tuovilla päivityksillä.

Hardware: Rivals on eräänlainen jatko-osa alunperin PlayStation 2:lta tutulle Hardware Onlinelle, joka oli yksi konsolinsa ensimmäisiä verkkopelejä. Uutukaista on ollut kehittämässä joukko ihmisiä, jotka olivat mukana myös Hardware Onlinen luomisprosessissa.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Näyttää hauskalta ja graafisesti tehty kestämään aikaa, ei mitään realismia vaan rehellistä muovia ja hölmöä räiskintää.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tätä tuli betassa testattuakin. Ihan toimivaa menoa mutta harmittavan vähän oli pelaajia silloin kun tätä testasin. Muutenkin oma pelaaminen riippuu siitä, lähteekö kaverit tätä jauhamaan. Ei huvita randomien kanssa ajella vaikka esimerkiksi Helldivers on yleensä tosi hauskaa myös tuntemattomien kanssa pelaten.