PS2 edelleen vahvoilla: joulumyynti jaetaan neljän kesken / Uutiset / pelaaja.fi

PS2 edelleen vahvoilla: joulumyynti jaetaan neljän kesken

16.10.2007 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
27

Loppuvuoden konsolisotaa analysoidaan paljon, mutta lähinnä Wiin, PS3:n ja Xbox 360:n osalta. Sen sijaan Crave Entertainmentin Rob Dyer uskoo, että jouluna PlayStation 2 on vahvoilla. Dyer kertoo, että konsolisota käydään neljän tai jopa kuuden konsolin kesken riippuen siitä, lasketaanko käsikonsolitkin mukaan.

PS2:n pelejä nähdään edelleen myydyimpien pelien listoilla joka puolella maailmaa. Useat julkaisijat julkaisevat pelinsä edelleen myös PlayStation 2:lle, kuten esimerkiksi EA:n Rock Band osoittaa. Yli sadan miljoonan laitekannan PlayStation 2 on monille kehittäjille edelleen jopa se ykkösvalinta.

Japanin laitemyynnissä PS3 on ohittanut PS2:n, mutta vain niukasti. Viikko toisensa jälkeen PS2 ja PS3 ovat laitemyynnissä käytännöllisesti katsoen tasoissa.

Lähde: Games Industry

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Minä henkilökohtaisesti pidän ps2:ta viellä erittäin paljon ja haluan sille viellä paljon erillaisia pelejä. Tekijät ovat jo monien monien pelejen kohdalla näyttäneet että koneessa on viellä paljon potentiaalia ja potkua kirimään next-gen konsoleiden läheisyyteen,niin grafiikalla kuin pelattavuudellakin.

Käyttäjän Tuninki kuva
Tuninki

PS2 se jaksaa myydä.
Onkohan laitteelle vielä ensi vuonna tulossa yhtään "kuningaspeliä"?
Rogue Galaxyn ainakin minä luokittelisin tällä hetkellä viimeiseksi huipuksi.
Miltä näyttääkään myyntiluvut jouluna 2008, se jää nähtäväksi.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Kylläpä tuo ps2 jaksaa vieläkin porskuttaa.
Onpa ihqu tuo pinkki ps2 ohjain....YÖK :D

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hyvä vain, että PS2 pysyy markkinoilla, ja mitä pidempään, sen parempi. Ei kaikkea tarvitse tehdä megabudjetilla tehokoneille. Nyt PS2:sta osataan ottaa kaikki irti, joten näkisin mielelläni vielä paljon pelejä sillä, varsinkaan kun en yhtäkään uusista konsoleista omista. Suuri laitekanta sallii myös enemmän riskinottoja, joten nyt kehittäjien pitäisi päästää villeimmät ideansa valloilleen.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Itse en ainakaan usko PS2 menestykseen jouluna. 40 gigan malli tulee myös USA:n markkinoille myyntiin joulukuun aikoihin ja tämä varmasti syö PS2:n markkinoita. X0:lle tulossa myös vahva lista pelejä, joten tulee olemaan varmaan top3 listalla numero 2.

Ykkösijan vie Wii. Mario Galaxy on tämän vuoden joululahja hitti ja siinä samassa Wii. Resident Evil UC, Zak & Wiki: Quest for Barbaros' treasure ja monia muita pelejä, jotka myös nostavat varmasti myyntejä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Laitekanta ei taatusti ole yli sataa miljoonaa, kuinkakohan monta kymmentä miljoonaa tuotakin konsolia on ostettu uusiks kun edellinen on rikkoutunut eikä takuuta enää ole ollut jäljellä. Pelit kuitenki ovat hyllyssä ja pelikonsoli pitäisi saada millä pelata -> 100e/dollaria tiskiin ja uusi kone kaupasta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Laitekanta ei taatusti ole yli sataa miljoonaa, kuinkakohan monta kymmentä miljoonaa tuotakin konsolia on ostettu uusiks kun edellinen on rikkoutunut eikä takuuta enää ole ollut jäljellä. Pelit kuitenki ovat hyllyssä ja pelikonsoli pitäisi saada millä pelata -> 100e/dollaria tiskiin ja uusi kone kaupasta."

Toiset ostaa uuden, toiset korjaa/korjauttaa vanhan. Ja laitemyynnit ps2:n osalta ovat siellä 120 miljoonassa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ps2 ei hajoa

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

^
Hajoaapas.Ittelläni on menny kaks paskaks ja kolmatta en ole hankkinu.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Eipä ole koskaan hajonnut minulla
nimim. Ps2 fat:n ja ps2 slim:n omistaja

Anyway tätä rataa on työpaikallani myyty konsoleita:

Ps2: 5
wii: 4
Ps3: 3

ps2 pelejä on mennyt paljon ja ps3:n hdmi kaapelit, kaukosäätimet ovat myyty loppuun.
Wii:lle ei ole ostettu pelejä, mutta ohjaimia kyllä.