PS2 myi PS3:a enemmän viime vuonna / Uutiset / pelaaja.fi

PS2 myi PS3:a enemmän viime vuonna

14.05.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
69

Sony myi viime tilikauden aikana yhteensä hieman päälle yhdeksän miljoonaa PlayStation 3:a. Maaliskuussa loppuneen tilikauden aikana PlayStation 2:ta myytiin yli 13 miljoonaa, joten vielä viime vuonna PS2 oli suositumpi kuin PS3. Sonyn myydyin laite oli PSP, joka ylsi lähes 14 miljoonan yksikön myyntiin.

PS3:a on nyt myyty yhteensä noin 13 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Myynti lienee tämän vuoden aikana edellistä vuotta nopeampaa, sillä laitteen hinta on laskenut selvästi ja pelivalikoima alkaa näyttämään selvästi paremmalta. Koneen menestykseen vaikuttaa myös Blu-rayn voitto formaattisodassa.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Uusi sukupolvi ei aina vaihdu nopeasti ;)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Liian hapokasata ei pysty

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

liian vanha fraassi

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

eniten virtaakuluttava, raskas, vähiten ympäristöystävällinen, kallein, epätrendikkäin, ihmisille joilla on yksinkertainen tyylitaju, vähiten hyödyllinen vrt PC. PS3 on jo vanha ja ei kai sitä ny enää tarvi kehua :D.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ihan hyvin vanhalta sotaratsulta. Kannattaa kuitenkin muistaa että ps2 ja ps3 kilpailevat täysin eri hintaluokissa. Sen sijaan jos suhteutetaan PS3:n nykyinen myyntitahti PS2:n elinkaaren vastaavaan aikaan, alkaa tilanne näyttämään hieman tasaisemmalta, nimittäin esim. Euroopassa on PS3:n nykyinen myyntitahti ollut nopeampaa kuin huomattavasti halvemmalla PS2:lla aikanaan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"eniten virtaakuluttava"

PS3:n 65nm Cell:llä varustettu 40 gigan laiteversio kuluttaa itseasiassa vähemmän virtaa kuin yksikään XO-malli...

"kallein"

Todella suhteellista. Kun hankit boxille lisävarusteina samat ominaisuudet kuin ps3:ssa vakiona (Wlan, nettipelit, isompi kovo, akut...) + Blu-ray toistimen, tulet lopulta maksaneesi yli kaksi kertaa kovemman hinnan samasta paketista, jossa myös käyttömukavuus on ylivoimaisesti heikompi (RROD, melu).

Käyttäjän ryukenden kuva
ryukenden

"Koneen menestykseen vaikuttaa myös Blu-rayn voitto formaattisodassa"

minusta tuo ei edes ole saman tyylinen juttu kuin beta kasetti vs vhs. minulla on ps3 ollut kohta vuodenpäivät mutta en ole ainuttakaan bluray leffaa katsonut, ehkä minun pitäisi testata edes.
vielä tilaan elokuvani dvdnä mahdollisesti siksi että minä en omista kulta korvia tai silmiä (oma häpeäni) vaikka toki huomaan eron jos pelaan uusia pelejä kuvaputkella tai taululla.

mutta yllättävän hyvin ps2 myynyt vaikka sen pitäisi olla ilmeisesti vanha konsoli. se on itsestään selvyys että kaiken maailman singstarit etc. ovat auttaneet myyntiä

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Verkossa käytävän konsolisotakeskustelun pitkittyessä todennäköisyys sille, että joku esittää RRoD-kortin, lähenee arvoa 1.

Uudet X0:t (Falcon) eivät heitä RRoD:ta kehiin läheskään samalla todennäköisyydellä kuin vanhat 2006 mallit. Bluray on pelikäytössä hitaampi, PS3 on käyttännössä tehottomampi kuin X0 (X0 pelit paremman näköisiä ym.), hinta on tuplat. Live sentään toimii.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ja playstation 3 myi enemmän kuin 360!
Wii = muut markkinat.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

PS2 ei osoita kuolemisen merkkejä, mikä on vain loistava asia. Konsoli on edelleen ehkäpä paras koskaan ja pelejä oikeasti löytyy kaikille.

Nostoja