PS2-pelit vuokralle Ärriltä (päivitetty hinnoilla) / Uutiset / pelaaja.fi

PS2-pelit vuokralle Ärriltä (päivitetty hinnoilla)

8.08.2006 // Kirjoittanut: LassiK
32

R-kioskit aloittavat PlayStation 2 -pelien vuokraamisen. Pelit tulevat tarjolle tällä viikolla runsaaseen 500 R-kioskiin. Valikoimassa on aluksi 43 eri pelinimekettä.

Jatkossa valikoima muuttuu kuukausittain kysynnän ja uusien pelien ilmestymisen myötä.

- Hinnoittelumallissamme vuorokausi maksaa 7 euroa ja lisävuorokaudet sen jälkeen 2,5 euroa päivältä. Tällä metodilla lähdetään, luultavasti 2-3 päivää ovat yleisimmät vuokra-ajat, arvioi R-kioskin markkinointijohtaja Hannu Ala-Aho Pelaajalehti.comille.

- Idea pelivuokrauksesta lähti koko tuoteryhmästä. Elokuvapuolellahan meillä on kolmanneksen markkinaosuus Suomessa. Koska aikanaan vuokrasimme jo Nintendon pelejä, on tämä idea ollut pitkään takaraivossa, Ala-Aho kertoo.

- Tämä laajentaa pelaajakuntaa ja tekee kynnystä pelaamiseen matalammaksi, kommentoi puolestaan PS2:a maahantuovan Nordisk Filmin Vesa Artman.

- Kumppanin valinta perustuu siihen, että R-kioski on koko maan kattava ketju, jolla on myös pitkä kokemus vuokraamisesta, Artman sanoo.

Artmanin mukaan yhteistyö R-kioskin kanssa ei kuitenkaan vaikuta Nordisk Filmin toimintaan muiden pelivuokraajien kanssa.

Pelivuokraus palasi Suomessa puheenaiheeksi, kun kymenlaaksolainen Nextum Oy aloitti pelien vuokraamisen Hubihubi.com-palvelussa viime vuoden loppukesästä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Eikös jenkeissä pelien vuokraus ole aika kovassa huudossa verrattuna esim. Suomen tilanteeseen? Suomessa harvemmin pelejä vuokrataan, eikä täällä edes taida olla paljon niitä vuokraavia liikkeitä.

11e/vko on mielestäni aika kova, kun itse ne yleensä mene peliä läpi viikossa ja lopeta sen pelaamista siihen..

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Aivan loistavaa! Itse olen esimerkiksi halunnut pelata läpi 24: the Gamen, mutten halua ostaa sitä. About kympin hintaan kyllä läpäisen pelin, jos se ärrän valikoimissa on.

Käyttäjän Tommi kuva
Tommi

Todella mielenkiintoista! Siis onko hinta tosiaan 11 €/vko vai oliko se vain arvaus? R-kioskin nettisivuilta ei ainakaan lisää infoa löytynyt.

Voisin kyllä innostua pelien vuokrauksesta, kun monesti juuri viikonloppuisin iskee pelivimma, muttei ole mitään hyvää peliä itsellä eikä raaski täyttä hintaa uudesta maksaa, niin nyt voi aina käydä pelin kipaisemassa Ärrältä kuin leffan konsanaan!

Hyvä, hyvä !!!

Käyttäjän Harri_Pelaaja kuva
Harri_Pelaaja

Hubihubi.comin hinta on 11€ / vko.

Käyttäjän feldon kuva
feldon

Loistava uutinen. Ja myös nerokas liike Pleikkarin maahantuojalta: vuokrapeleillä saataneen tiristettyä PS2:lle vielä himpun verran elinikää ennen kuin konsolisukupolvi vaihtuu lopullisesti.

Käyttäjän sgt. joulupukki kuva
sgt. joulupukki

tuleekohan sinne aina uusimmat pelit?

Käyttäjän PM kuva
PM

Saapas nähdä miten pelien jälleenmyyjät reagoivat tähän. Kilpailu alalla kiristyy...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hubihubi.com sielt saa pitää yhtä pelii kerral, kun maksaa 25€ kk. ja aina kun palauttaa pelin, saa toisen pelin, kun vaan maksaa sitä 25€ kk.
Se ei ole sitova, eli sen saa lopettaa, koska haluaa.

Hinnat(kerrallaan:
1 peli 24,90€ kk
2 peliä 39,90€ kk
3 peliä 54,90€ kk .

Eli halvammaks tulee.

Käyttäjän Tencer kuva
Tencer

Mielestäni aika kallista, mutta niiden hyvien pelien, jotka on jätetty ostamatta lyhyyden takia, niin vuokrausta voisi harkita. Onneksi tuossa lähistölläni on kaksi R-kioskia. Tulevatkohan Final Fantasyt vuokrattavaksi?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

halvalla saa omaksi pelejään... ja joo tiiän että kyse on vuokrauksesta, mutta varmasti aika moni tulee kopioimaan pelin itselleen.