PS2-toimintaroolipeli Odin Sphere tuo kauneutensa nyky-PlayStationeille kesällä

PlayStation 2:lta tuttu Odin Sphere tekee hyppäyksen PlayStation-perheen viimeisimmille alustoille kesäkuussa myös Euroopassa.

16.4.2016 02:56

PlayStation 2 -toimintaroolipeli Odin Sphere on palaamassa Eurooppaan 24. kesäkuuta. Kyseisenä päivänä julkaisija NIS America on kiikuttamassa PlayStation 4:lle, PlayStation 3:lle ja Vitalle pelin remasteroidun Odin Sphere: Leifthrasir -version, joka saatiin Japaniin aiemmin jo tammikuussa.

Pohjois-Amerikkaan Leifthrasir saadaan 7. kesäkuuta.

Eurooppaan uusittu Odin Sphere tuodaan niin ladattavana kuin fyysisenäkin kokemuksena. Omalla kauppapaikallaan NIS America on tuomassa saataville pelistä myös Storybook Edition -keräilyversion, joka pelin PlayStation 4 -version lisäksi sisältää muun muassa 64-sivuisen taidekirjan ja t-paidan.

Alkuperäiseen Odin Sphereen verrattuna Leifthrasililta voi odottaa tietysti aiempaa terävämpää grafiikkaa, mutta onpa peliä muutenkin päivitetty parempaan kuosiin. Pelin taistelujärjestelmää on esimerkiksi ehostettu hienokseltaan ja onpa siihen myös ujutettu mukaan uusia alueita ja vihollisia. Puristit voivat toki tyytyä pelaamaan peliä vain pelkkien visuaalisten ehostustenkin kera Leifthrasilista löytyvän klassikotilan kautta.

Ohessa viimeisimmät Odin Sphere: Leifthrasilin englanninkieliset trailerit.

Lähde: NIS America

Lisää luettavaa