PS2:n toimintaroolipelikaunokainen saapuu uudemmille PlayStationeille myös englanniksi / Uutiset / pelaaja.fi

PS2:n toimintaroolipelikaunokainen saapuu uudemmille PlayStationeille myös englanniksi

26.07.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Alkuviikosta julki tuotu Odin Sphere: Leifdrasir – tai ilmeisesti virallisemmin Leifthrasir – on kääntymässä englannin kielelle. Pelin käännöksestä vastaa julkaisija Atlusin amerikkalainen osasto, jonka on tarkoitus tuoda peli Pohjois-Amerikassa niin sekä PlayStation 4:lle, PlayStation 3:lle että Vitalle ensi vuoden puolella fyysisessä ja latausmuodossa.

Leifthrasirin virallisesta tulosta Eurooppaan ei toistaiseksi ole vielä varmuutta. Atlusin käännöstyön myötä pelin saapuminen Suomeen ei olisi kuitenkaan enää minkäänlainen ihme. Innokkaammat eurooppalaiset voivat tosin varautua nyt myös jo pelin amerikkalaisten versioiden hankkimiseen, sillä aluelukituksen ei pitäisi olla enää ongelma PlayStationeilla.

Odin Sphere: Leifthrasir on eräänlainen remasteroitu versio alkujaan PlayStation 2:lle saapuneesta japanilaisstudio Vanillawaren Odin Sphere -toimintaroolipelistä. Leifthrasir ei tule tosin olemaan vain pelkkä nätimpi versio alkuperäispelistä, vaan sen on tarkoitus myös ehostaa pelin taistelujärjestelmää ja tuoda nähtäväksi muun muassa uusia pelialueita ja vihollisia.

Lähde: Atlus (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja