PS3-erä varastettiin 4,5 tuntia saapumisensa jälkeen / Uutiset / pelaaja.fi

PS3-erä varastettiin 4,5 tuntia saapumisensa jälkeen

7.12.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
32

Ryhmä varkaita iski muutama päivä sitten Japanissa PlayStation 3 -varastoon. Varkaat onnistuivat nappaamaan 180 konsolia mukaansa. Koneiden yhteisarvo on noin 9,5 miljoonaa jeniä eli noin 62 000 euroa.

Konsoleiden huomattiin kadonneen neljä ja puoli tuntia niiden saapumisen jälkeen. Paikallinen poliisi tutkii asiaa, muttei ole kertonut vielä mahdollisista läpimurroista.

Toivottavasti varkaus jää laadultaan viimeiseksi. Viime aikoina esimerkiksi Xbox 360 -kuljetukset ovat olleet kaappausten kohteina.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Niin, tappiotapa hyvinkin. Olisihan se nyt ennenkuulumatonta, että MS:llakin voisi olla vaikkapa VAKUUTUS VARKAUKSIEN VARALLE.

Vaikka hidastavathan nuo varkaudet koneiden myyntiä kuluttajille ainakin jonkin verran.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Minusta tuntuu että rikollisuus on kasvamassa.
Kokoajan konsoleita varastetaan

Käyttäjän XtremePanda kuva
XtremePanda

"Konsoleiden huomattiin kadonneen neljä ja puoli tuntia niiden saapumisen jäkeen." Ai että jäkeen...
(pilkun nussinta loppu siihen...)

Mutta persehomma aina kun noita konsoleita ryöstetään. En muista ennen tätä sukupolvea että tällaista olisi käynyt. Kaipa nämä uudet ovat niin haluttua kamaa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

himopelaaja jatkaa tutulla mielipidelinjallaan, jossa järki ja logiikka eivät kohtaa.

Käyttäjän DNEpasiip kuva
DNEpasiip

Mitähän näille kaikille varastetuille konsoleille tapahtuu? :o Siis myydäänkö niitä vain kadulla halvemmalla hinnalla vai myydäänkö esim. PS3:a kovalla hinnalla sen toimitusvaikeuksien takia?

Käyttäjän jones kuva
jones

Eipä noita nyysittyjä konsoleita oikein voi tasta noin myydä halvemmalla varsinkaan montaa kappaletta esim. viikossa.. rupeaa meinaan vaikkapa nettihuutokaupatkin epäillä että mistäs nuo koneet ovat peräisin..
Veikkaampa kyllä että koko läjä lähtee rajojen ulkopuolelle ja sitä kautta eri luultavasti isolle myyjä porukalle.. :D

Käyttäjän Viper7 kuva
Viper7

No kylläpä on haluttua tavaraa nämä Ps3:set nytten. Porukoilla pakkomielle saada myydä mahdollisimman paljon konsoleita yli hintaan rikkaille kärsimättömille kuluttajille.

taas jäi 180 konsolia pois joulukuusen alta japanissa :/

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Himopelaaja jatkaa mielipidelinjallaan, Jossa järki ja logiikka eivät kohtaa.

Kai sä nyt itekkin olet huomannut miten ps3:sesta on tullut huonoa uutista. Varkaudet aina yhdistyvät ps3:seen ja väkivaltaiset poliisit ampuvat ps3:sen yhteydessä varkaan ja viellä syyttömän dogin. Järkikäteen hei, Ennen kuin arvostelet minun tai kenenkään kommentoimista. Voit esim..miettiä omaa kommentoimistasi välillä ja kiinnittää huomiosi esim..oikein kirjoitukseen.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

himopelaaja, ei tuo sinunkaan oikein kirjoitus silloin tällöin mitään silmiä hivelevää ole :D Mutta useimmilla kommentit ovat ihan järkeviä, toisin kuin sinulla. Onko PS3 jo nyt senkin takia huono, kun jotkut älyvapaat ihmiset päätti alkaa varastelemaan niitä? Sehän on rikos, eikö? Ja jos nämä eivät tajunneet edes antautua, vaan nousta vastarintaan, niin eipä siinä yleensä hyvin käy. Koirillekaan. Mutta PS3:n vikaahan tuo kaikki on, niinpä niin. Se aivopesi nuo immeiset? Ooh! Olisi muuten mahtavaa tietää sinun ikä, kuolisin sydäriin jos se olisi 20 pintaa...

Käyttäjän Wespa kuva
Wespa

Himopelaaja, en ainakaan itse usko, että olisit 22-vuotias. Luulisi jo tuossa iässä ihmisen osaavan laittaa isot alkukirjaimet ja pisteet ym. paikalleen, mm. profiilisi on kauheaa luettavaa.