PS3 hyötyy eniten GTA IV:stä / Uutiset / pelaaja.fi

PS3 hyötyy eniten GTA IV:stä

25.04.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
107

Analyytikot Michael Pachter ja Edward Williams uskovat Sonyn ja PlayStation 3:n hyötyvän neljännen Grand Theft Auton julkaisusta kaikkein eniten. Ensi tiistaina julkaistavan pelin uskotaan yltävän tänä vuonna 9-12,5 miljoonan kappaleen myyntiin ja nostavan myös konsoleiden myyntiä reilusti. Analyytikot uskovat Sonyn kuitenkin hyötyvän Microsoftia enemmän.

Tämä johtuu analyytikoiden mukaan siitä, että GTA miellettään edelleen PlayStation-brändiksi. Miljoonat ihmiset ostivat aikoinaan PlayStation 2:n vain pelatakseen Grand Theft Autoa, joten analyytikoiden mukaan samat ihmiset ostavat nyt PlayStation 3:n samasta syystä.

Molemmat firmat yrittävät parhaansa mukaan saada mahdollisimman paljon ihmisiä omaan kelkkaansa. Microsoft alensi Xbox 360:n hintaa viime kuussa reilusti ja osti yksinoikeuden GTA IV:n ladattavaan lisäsisältöön. Sony taas pakkaa Euroopassa GTA IV:n ja PS3:n samaan pakettiin.

Lue myös aikaisempia GTA IV -juttujamme:

PS3 ja GTA IV samassa paketissa
Kumpi versio GTA IV:stä on parempi?
GTA IV:stä kaikkien aikojen suurin viihdejulkaisu?

Lähde: Reuters

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Blu-rayn voitto auttaa varmasti myös.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kuten myös kesällä ilmestyvät MGS4 sekä Socom.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Blu-rayn voitto auttaa varmasti myös."

Hmm onkos sillä väliä kummalle levylle se pakattu on kun kyseessä on minimaalisilla eroilla sama peli?? Tässä ps3 omistajana kyllä harmittelen sitä että mikkisofti maksoi sen 50miltsii yksinoikeudesta lisämateriaaliin kun nykyisin tuntuu peliin kuin peliin tulevan päivityksiä kuukausi tahdilla

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Versiot ovat ilmeisesti pelattavuudeltaan täysin samanlaiset. Mitättömiä eroja voi toki löytyä, mutta sellaiset eivät varmasti vaikuta pelikokemukseen mitenkään. Niitä ei taida edes pelatessa huomata, ellei pysähdy tosi tarkasti tiirailemaan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hmm onkos sillä väliä kummalle levylle se pakattu on kun kyseessä on minimaalisilla eroilla sama peli?? Tässä ps3 omistajana kyllä harmittelen sitä että mikkisofti maksoi sen 50miltsii yksinoikeudesta lisämateriaaliin kun nykyisin tuntuu peliin kuin peliin tulevan päivityksiä kuukausi tahdilla"

Ei mutta ps3 hinta laatu suhde tällähetkellä paras. Tulee aika kalliiksi jos haluat HD soittimen (bluray) erikseen konsolin viereen ja ps3 on tällä hetkellä paras bluray soitin.
Lisäksi T2 ja Rockstar ovat sanoneet että ps3 GTAIV versio on hieman parempi. (vähemmän pop uppeja,parempi ruudunpäivitys,ei näytä niin kliiniseltä...)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

PS3 on paras, pisteitä kiitos.

Käyttäjän Eemeli Rekunen kuva
Eemeli Rekunen

"Lisäksi T2 ja Rockstar ovat sanoneet että ps3 GTAIV versio on hieman parempi."

Missäs näin on sanottu? Itse olen vain lukenut, että versiot ovat lähes identtisiä eikä eroja suuntaan tai toiseen juuri ole. XO-versio on terävämpi ja PS3-versio on pehmeämpi. On silmästä kiinni kumpi enemmän miellyttää.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tämäpä oli ilkeää.... Pistin himmeän pitkän kirjotuksen jossa pohdin kumpi myy enemmän ja miksi ja tulikin mainos ja blokkasi viestini helvettiin :(

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Joo tuo R* lausunnot on vähän muuttunut matkan varrella. Foorumista toiseen siirtynyt lainaus on paisunut siitä alkuperäisestä siihen, että nyt onkin yhtäkkiä kyseessä FPS, pop-upit ja mitä vielä. Alkuperäisessä lausunnossa kyse taisi olla tosi pienistä eroista, jotka eivät vaikuta pelinautintoon mitenkään.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Microsoftin olisi hinnanalennuksen lisäksi kannattanut enemmän mainostaa lisäepisodeja, tuskin pelialaa seuraamattomat matti meikäläiset niistä mitään tietävät. Lisäksi ongelmana on ettei lisäepisodien tarkasta sisällöstä ole juuri mitään tietoa. Täysin uusien alueiden ja kymmenien tuntien mittaisen lisäsisällön mainostuksella MS olisi hvinkin voinut saada kovemman luokan GTA fanit hankkimaan 360:n.