PS3-murha puhuttaa Jenkeissä / Uutiset / pelaaja.fi

PS3-murha puhuttaa Jenkeissä

14.12.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
21

Poliisi ampui PlayStation 3 -konsoleiden ryöstämisestä epäillyn teinipojan Pohjois-Carolinassa viime viikolla. Poika ammuttiin kotonaan, kun häntä oltiin menossa pidättämään. Poliisi Christopher Longia vastaan on nyt nostettu murhasyyte ja hän on saanut potkut virastaan.

Poliisi epäili, että varkauksista epäilty Peyton Strickland pitäisi hallussaan asetta. Siksi pojan kotiin lähetettiin aseistautunut yksikkö, johon Longkin kuului. Kun Strickland ei avannut ovea, poliisit ryntäsivät taloon. Long oli kuulevinaan laukauksia ja veti liipaisimesta.

Uhrin huonetoverit, jotka todistivat tapahtuneen, kertoivat Stricklandin olleen juuri avaamassa ovea, kun Long alkoi ammuskella. Olkapäähän ja päähän luoteja saanut Strickland oli tapahtumahetkellä aseeton. Myös hänen koiransa sai surmansa.

34-vuotias Long ehti palvella poliisilaitosta 12 vuotta. Hänen takuunsa on asetettu 50 000 dollariin.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Aika paha juttu. Eipä suomessa tollasta tapahdu onneksi. Paitsi ehkä toisinpäin että rikollinen ampuu kyttää ja sitäkin aika harvoin tapahtunee.

Käyttäjän slaverstrike kuva
slaverstrike

Ja herra jack Thompson saa luvan pitää nokkansa poissa tästä asiasta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Siis viime uutisesta sain kuvan että koira kuoli, mutta nyt se haavoittuikin vain vakavasti. Siis miten koiran kävi?

Poliiseilta pitäs ottaa tuliaseet pois näemmä jos niillä aletaan kerran heti räismimään ihan GTA tyyliin. Ja mitä ihmettä vielä monta laukausta?!:S Päähän ampumisen pitäis olla kyllä iha viimenen keino.

Aisi

Käyttäjän XtremePanda kuva
XtremePanda

Taas joku tumpelo jenkki kyttä menny vetää hermostuksissaan liipasinta pariin otteeseen. Aseet pois siitä maasta kun eivät osaa edes ampua/olla ampumatta tilanteen mukaan. Jos jätkä avaa ovea ja toinen alkaa räimiä, niin ei hyvää lupaa. Noh tämäkin tapahtuma on sellainen että vain jenkeissä. Toivotaan että Jack Thompson oikeasti pitää sen turpansa kiinni tästä. Varmaan saa sonyn niskoille syyt käännettyä eikä poliisille, kun hänellä tunnetusti yliaktiivinen mielikuvitus ja mikä tahansa mikä vähäänkään liittyy peleihin, niin oikeuteen vaan, koska kaikki maailmassa on pelien syytä (hänen mielestään ainakin).

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Jos jätkä avaa ovea ja toinen alkaa räimiä, niin ei hyvää lupaa"

Jos osasit lukea, hänen toverinsa väittivät noin.
Eli ei ole mitään näyttöä että noin on tapahtunut.

"tumpelo jenkki kyttä "
Olen eri mieltä. Täälä Suomessa poliisit on täysiä pellejä, saisivat ottaa jenkeistä mallia!

Kyllä tämä silti surullinen uutinen on :(

Lukasin itsekkin että koira menehtyi (Pelaaja-lehti näin kirjoitti)... :(

Käyttäjän XtremePanda kuva
XtremePanda

"Jos osasit lukea, hänen toverinsa väittivät noin.
Eli ei ole mitään näyttöä että noin on tapahtunut."

"oli kuulevinaan" eli todella tarkasti voi sanoa mitä oli tapahtumassa, kun ei voi olla edes varma asiasta. Ja uhrilla ei ollut edes asetta sillä hetkellä. Eli silminnäkijöihin ei uskomista. Okei? Enemmän luotan tavikseen jenkeistä kun jenkkiläiseen kyttään.

Toki on mahdollista että toisin kävi, mutta kaipa poliisin toveritkin kertovat sitten asioiden kuluista.

"Olen eri mieltä. Täälä Suomessa poliisit on täysiä pellejä, saisivat ottaa jenkeistä mallia!"

Jaa missä mielessä. Mitä he tekevät paremmin? Ampuvat herkemmin? Suomessa ovat hyviä ja lakia noudattavia ja rauhallisia poliiseja, ainakin itse mitä olen tuntenut/tavannut.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kuulin oven läpi, kuinka huoneiston omistaja viritti teleporttia ja hyppyyn tarvittavan energiakentän varautusmisäänen takia päätin, että voin loimia oven läpi sarjan luoteja varmistaakseni epäillyn mahdollisen paon yrityksen.

Suomessa keskimäärin joka kymmenes laukaus suunnataan epäiltyä kohti, ruotsissa sama luku on 3,5, jenkeissä yli puolet ammutaan suoraan kohti. Tämä siis tarkoittaa sitä, että jenkeissä mieluummin ensin ammutaan, kun taas suomessa laukauksia käytetään lähinnä varoittavana esimerkkinä voimankäytön mahdollisuuksista.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Jenkeissä rikollisuus onkin hieman eri luokkaa kuin täällä pienessä Suomessa, joten siinä mielessä ymmärrän poliisien äkäiset liipaisinsormet. Mutta eihän se tietty aseetonta oikeuta ampumaan, sehän on perin selvä juttu.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

joo no, itsehän en muuttaisi jenkkeihin paitsi jos must tulis hollywood tähti. Sielä ku joutuu tosiaan pelkää kaikkee, se amerikka on oikeesti niin twisted maa että hyii.... eurooppa ja australia on ne maat mist mä tykkään.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

öh, eurooppa ei ole maa you know? Sitäpaitsi kotoisessa Suomessa on erittäin toimiva ja hyvin organisoitu poliisi. Ei niitä asioita hoideta tähtäinlinjan kautta.
Toki teinejä varmaan ottaa päähän kun saa sakkoja näpistyksistä ja mopoistaan..