PS3 myynyt yli 10 miljoonaa / Uutiset / pelaaja.fi

PS3 myynyt yli 10 miljoonaa

19.02.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
58

Viime vuonna pahasti kilpailijoilleen hävinnyt PlayStation 3 näyttää taas päässeen jaloilleen. Sony ilmoitti, että heidän uutukaistaan on myyty nyt 10,5 miljoonaa kappaletta.

Sony tavoittelee 9,5 miljoonan kappaleen myyntiä tämän tilikauden aikana. 10,5 miljoonasta konsolista 3,5 miljoonaa myytiin edellisen tilikauden aikana, joten tämän tilikauden tavoitteeseen pääseminen edellyttää vielä noin 2,5 miljoonan konsolin myymistä. Seuraava tilikausi alkaa huhtikuussa.

Sony ilmoittaa nykyään myytyjen konsolien määrän, joten 10,5 miljoonaa konsolia on päätynyt ihmisten koteihin. Aiemmin Sony ilmoitti vain jälleenmyyjille toimitetun määrän.

Lähde: Kotaku

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Jep, siitä se lähtee. Muistan kuinka vielä ennen joulua naureskeltiin Sonyn myyntiarvioille (11 miljoonaa maaliskuuhun mennessä) jotka kuulostavat tällä hetkellä todella realistisilta...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Loistavaa. Nykyisellä kasvulla boxi tulee otettua kiinni hyvinkin nopeasti. Ei nimittäin kannata unohtaa kuinka paljon tuo ps3:n jo nykyiselläänkin huima suosio tulee tänä vuonna vielä kasvamaan kovien yksinoikeusjulkaisujen myötä.

Käyttäjän P3tEr kuva
P3tEr

Ja siihen kun lisätään vielä Microsoftin epäonnistunut HD-DVD-kokeilu XBOX:insa kanssa (no Toshibanhan HD-DVD kyllä oli), niin onpahan soppa valmiina. :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Jep, siitä se lähtee. Muistan kuinka vielä ennen joulua naureskeltiin Sonyn myyntiarvioille (11 miljoonaa maaliskuuhun mennessä) jotka kuulostavat tällä hetkellä todella realistisilta…"

Ainahan sitä tavoitteisiin päästään, kun niitä lasketaan tarpeen mukaan alaspäin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Harmittaa XBOXin puolesta...olin jo hankkimassa sitä, mutta koska P3:ssa on Blue-ray ja langaton WLAN vakiona, niin menee vakavasti uudelleen harkintaan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Uutisoinnissa on sellainen asiavirhe, että Sonyn tavoite oli myydä tilikauden aikana 11milj(tämäkin on jo alaspäin laskettu tavoite.aluperin lukema oli 15-16milj.), mutta tämän tilikauden aikana on myyty 9,5milj.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Harmittaa XBOXin puolesta…olin jo hankkimassa sitä, mutta koska P3:ssa on Blue-ray ja langaton WLAN vakiona, niin menee vakavasti uudelleen harkintaan."

Joo sama täällä. Olen jo pitkään harkinnu kumman noista "tehokonsoleista" hankin tuohon Wiin rinnalle. Nyt alkaa kyllä vaaka kallistumaan aika paljon ton ps3:n suuntaa juuri noiden parempien ominaisuuksien sekä parempien yksinoikeusjulkaisujen, kuten MGS4:n, GT5:n, Little Big Planet:n ja Resistance 2:n vuoksi.

Käyttäjän Argorok kuva
Argorok

Todella hyvä homma, että saavuttavat tavoitteensa ja pystyvät pitämään kilpailua yllä. Heh, ehkä jopa kesään mennessä 1 näistä myydyistä ps3:sta löytyykin minun luotani ;)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Ainahan sitä tavoitteisiin päästään, kun niitä lasketaan tarpeen mukaan alaspäin."

Aivan. Sonyn piti myydä 6 miljoonaa viime vuoden maaliskuuhun mennessä, ja suunnitelma tälle maaliskuulle oli alun perin 21 miljoonaa. Ihan hyvä tulos tuolta on silti tulossa, koska ei se 12 miljoonaakaan ihan pikku luku ole.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Sais tulla niitä pelejäkin ettei laitteen tarvis pölyttyä yhtä pahasti kuin Wiini. Boxi ainoa josta ei tarvi pölyjä pyyhkiä pois. PS3:sta käytän ainoastaan blu-ray leffojen soittimena. Wiitä en mihinkään.