PS3 tämän hetken paras Blu-ray -soitin / Uutiset / pelaaja.fi

PS3 tämän hetken paras Blu-ray -soitin

16.01.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
89

PlayStation 3:n Blu-ray ominaisuus on ollut monille syy ostaa markkinoiden kallein pelikonsoli. PS3 oli pitkään markkinoiden halvin Blu-ray -soitin ja vieläpä erittäin laadukas sellainen. Konsoli julkaistiin yli vuosi sitten Amerikassa, mutta se on edelleen laadukas Blu-ray -soitin.

PS3 on yksi niistä harvoista soittimista, joiden käyttöjärjestelmää voidaan päivittää. Niinpä Sonyn pelikonsoli on päivitettävissä tukemaan myöhemmin tänä vuonna ilmestyvää Profile 2.0 -systeemiä. Tämän hetken soittimet sisältävät Profile 1.0:n tai 1.1:n. Kehittyneemmän profiilin Blu-ray -levyt voivat sisältää monipuolisempaa oheismateriaalia, jotka jäävät kuitenkin hyödyttömiksi nykyisissä Blu-ray -soittimissa, koska niitä ei voi kytkeä verkkoon. Ensimmäiset varsinaiset Profile 2.0 -soittimet nähdään vasta tämän vuoden lopulla. Profile 2.0 edellyttää soittimelta verkkoon kytkemistä.

Aikaisimmillakin soittimilla voidaan katsoa Profile 2.0 -levyjä, mutta osa niiden tuomista ominaisuuksista jää siis nykyisillä soittimilla haaveeksi. Philipsin puhemies Frank Simonis kertoo, ettei tämä tietenkään ole ihanteellinen tilanne, mutta toteaa kuitenkin, että aikaisimmatkin soittimet hoitavat edelleen tärkeimmän tehtävänsä eli teräväpiirtoelokuvien pyörittämisen.

Jos siis haluaa Blu-ray -soittimen tänä keväänä tai kesänä, muttei halua jäädä paitsi Profile 2.0:n tuomista uudistuksista, PS3 on ainoa oikea vaihtoehto.

Lähteet: BBC ja CVG

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kyllä...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"PS3 on ainoa oikea vaihtoehto". Itse olen tiennyt tämän asian jo aikoja sitten. :D

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Mikä tässä oli se uutinen? ja paljonko saitte sonylta rahaa tästä mainospuheesta?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

aika kaukana tuosta parhaasta. Tuo ps3 bluray menee siihe 200-300e haarukkaan ei sinne 500e mistä näitä uutisia oikeen tulee ? :D

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Mikäs estää firmware päivityksen ajamista muissa soittimissa vaikka CD:ltä?

Käyttäjän XtremePanda kuva
XtremePanda

Plussaa sonylle päivittävyydellä ja muutenkin laadukkaasta medialaitteesta. Pelitkin pyörii niin mitä muuta tarvitsee? Itse kaikki DVD/BD leffat ja sarjat pyöritän pleikan avulla, kun helppo ja nopea ja skaalainkin pirun hyvä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tiedetään että Ps3:ssa on oiva hinta-laatu suhde, mutta pitääkö sitä oikein mainostaa "uutisella" pelaajassa?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"aika kaukana tuosta parhaasta. Tuo ps3 bluray menee siihe 200-300e haarukkaan ei sinne 500e mistä näitä uutisia oikeen tulee ?"

Mitä tuo roska nyt oikein tarkoitti?

Käyttäjän Pelaaja_Janzku kuva
Pelaaja_Janzku

PS3 on myös HALVIN Blu-ray peli/elokuva soitin! X360:sen HD-DVD-asema maksaa 200€ ja kaikenlisäksi se ei edes sovi siihen kunnolla ( pitää hirvittävää melua yms. www.pelit.fi)

Käyttäjän Circle kuva
Circle

Itse olenkin PS3:ta sen oston jälkeen käyttänyt pääasiallisena DVD:n katseluvälineenä, ja onhan niitä muutama Bluray:kin hyllyssä. Hyvä vehje.

Nostoja