PS3:n Beyond: Two Souls remasteroidaan PS4:lle? / Uutiset / pelaaja.fi

PS3:n Beyond: Two Souls remasteroidaan PS4:lle?

2.09.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
35

Viime vuonna julkaistu Beyond: Two Souls saattaa olla seuraava PS4-käsittelyyn pääsevä PS3-julkaisu.

Beyond: Two Souls listattiin heinäkuussa kahden saksalaisjälleenmyyjän toimesta PS4-konsolille. Sittemmin Alcom- ja World of Games -sivustoilta poistettujen listausten mukaan Beyond: Two Soulsista julkaistaisiin PS4:lle päivitetty Director's Cut -versio vielä tämän vuoden puolella. Nyt pelistä on saatu lisää vihiä vuodetun PS4-saavutuslistan muodossa. Exophase-sivustolla julkaistu lista esittelee Beyond: Two Soulsin PS4-versiosta kerättävät saavutukset, jotka ovat käytännössä identtiset pelin PS3-version kanssa.

Quantic Dream -studion seikkailun PS4-versiosta kuultiin huhuja myös aikaisemmin tänä vuonna, sillä Beyond: Two Souls Director's Cut lipsahti julkisuuteen aiemmin tänä vuonna ohjelmoijan portfoliossa. Toistaiseksi PS4-versiota ei kuitenkaan ole vahvistettu virallisesti.

Willem Dafoen ja Ellen Pagen tähdittämä Beyond: Two Souls otettiin vastaan varsin vaihtelevin tuntemuksin, mutta peli onnistui kuitenkin saavuttamaan miljoonan kappaleen myyntirajapyykin viime joulun alla. Lue Pelaajan arvio Beyond: Two Soulsin PS3-versiosta täällä!

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Panthour89 kuva
Panthour89

Sanoisinko, että aika turha käännös. Beyondista ei nyt niin kauaa vielä ole ja toisekseen ne, joilla ei PS3:a aikoinaan ollut, ovat varmaan huomanneet keskinkertaiset arvostelut, jotka ovat varmasti syöneet hypeä enemmän tai vähemmän. Omasta mielestäni ainakin tämä on näistä Quantic Dreamin 2000-luvun peleistä heikoin, vaikka teknisesti onkin upea ja PS4:llä varmasti vielä upeampi. (Omikronia en ole pelannut) Tätä on myyty vasta miljoona (hyvin pitkälti ison mainoskampanjan ansiosta), Heavy Rainia kolme miljoonaa ja Fahrenheittia vain 700,000. Jos joku ansaitsisi uuden mahdollisuuden, se olisi Fahrenheit. Sille pelille tekisi kasvojenkohotus hyvää, se ei ole graafisesti nimittäin kestänyt aikaa järin hyvin.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Ei helvetti...Jos niitä remastereita pitää puskea ulos, niin eikö voisi valita niitä sieltä PS1/2:n varsin värikkäästä pelikatalogista? Jotkut niistä oikeasti kaipaisivat remasterointia, toisin kuin tämä tekele.

Käyttäjän JoniH99 kuva
JoniH99

Jos on totta, niin mikäs siinä. Peli jäi PS3:lla väliin, ja ainakin demo iski hyvin. Ainoa ongelma mikä hieman itseä turhaututti oli, että ei tiennyt mikä oli peliosuutta ja mikä välianimaatiota. Eräässäkin kohtauksessa vain seurasin tapahtumia, enkä edes huomannut että nyt pitäisi oikeaa sauvaa liikutella.

Siitä huolimatta samoilla linjoilla Megamanin kanssa. Kyllä ne PS1/PS2:n aikaiset pelit käännöksiä ansaitsisi, eikä tällaiset lähes vuoden sisällä tulleet tulokkaat.
Noh, ainakin saadaan ensimmäinen Ratchet & Clank remasteroituna ensi vuonna.

Käyttäjän Betrunken kuva
Betrunken
Lainaus käyttäjältä Megaman

Ei helvetti...Jos niitä remastereita pitää puskea ulos, niin eikö voisi valita niitä sieltä PS1/2:n varsin värikkäästä pelikatalogista? Jotkut niistä oikeasti kaipaisivat remasterointia, toisin kuin tämä tekele.

Huomaa että ne pelit pitäisi tehdä lähestulkoon uusiksi, varsinkin ps1 pelit=Liikaa vaivaa ja eikä nimike myisi niin paljoa, helpompi vääntää ps3 pelejä kun tarvitsee vain vähän vääntää asetuksia kovemalle.
Two soulsissa oli huono puoli että se hyppi koko aika, lapsuudesta vanhemmaksi ja takaisin.

Käyttäjän sotasika kuva
sotasika

Miks ei? Helppoa rahaahan ne vaan tako, hyvä heille. ^^ En ostaisi mutta näen että tämä peli myy jokatapauksessa. Pelasin PS3:lla. Ketuttii vaan tavallaan ku ei aina tiennyt mitä tehdä, päätöksiä oli sata erilaista. Trophytkin jäi 30% eikä uudestaan peluu oikeen innosta. Ihan semi peli kuitenkin vaikka toisille paljon parempi. Tykkään ehkä enemmän valmiista tarinasta, kuin siitä että muovataan oma tarina 100 eri vaihtoehdolla, sitten miettii että pitiköhän tuota valitakaan. : )

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Tykkäsin pelistä paljon, mutta tämä remastered-pelien määrä alkaa olla jo naurettava. Voisin heittää tähän jonkin läpän remastered-julkaisuista, mutta nämä on jo huvittavampi vitsi itsessään. Taidan jättää kaikki ne harvat uudet julkaisutkin ostamatta, sillä niistä tulee kuitenkin remastered-versiot PS5:lle.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Ostan, jos tulee ja sen tuleminenhan on hyvin todenäköistä. Valmiiksi jo sen verran komia peli.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Sori tuplasta, tuli vahingossa, modi voi varmaan yhdistää nämä?
Mutta siis semmoinen paketti, jossa oli Heavy rain ja Beyond molemmat definition versioina, olisi mahtava.

Käyttäjän Norsukampa kuva
Norsukampa

Eli nyt sitten kierrätetään jo sysipaskojakin pelejä. On tämä ankeaa aikaa olla pelaaja...

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä Norsukampa

Eli nyt sitten kierrätetään jo sysipaskojakin pelejä. On tämä ankeaa aikaa olla pelaaja...

Se on sysipaska vain sinun mielikuvituksessasi. Lue aikaisempia kommentteja. Lisäksi Gamerractorissa Se äänestettiin viime vuoden 8:nneksi parhaaksi peliksi.

Nostoja