PS3:n eurojulkaisu tuotti 400 miljoonaa euroa / Uutiset / pelaaja.fi

PS3:n eurojulkaisu tuotti 400 miljoonaa euroa

31.03.2007 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
97

Sonyn europomo David Reeves on kertonut, että PlayStation 3:n julkaisuviikonloppu Euroopassa kasvatti jälleenmyyjien kassoja yhteensä 400 miljoonalla eurolla. Konsolia myytiin koko mantereella noin 600 000 kappaletta, joista 165 000 pelkästään Britanniassa.

- Britannia on tietysti PAL-alueiden selvä ykkönen, mutta myynnit olivat erinomaisia myös esimerkiksi Ranskassa. Siellä tulokset jäivät kutakuinkin puoleen Britannian luvuista. Konsolimme menestyi hienosti myös Espanjassa, Portugalissa ja Saksassa. Olemme todella ylpeitä PS3:n debyytistä Euroopassa, Reeves iloitsi.

Reeves vahvisti myös, että PS3 Networkiin rekisteröityi viikonloppuna noin 150 000 uutta käyttäjää.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Fender kuva
Fender

ei kyllä ps3 hinta alene vielä pitkään aikaan

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Onhan se kivaa, että joku saa noiden myynnistää rahaa. Olis kiva tietää kuinka monta miljoonaa Sony otti tappiota?

Käyttäjän Apinaboy kuva
Apinaboy

Mukavaa kuulla taas hyviä uutisia Sonyn kannalta. Paskaa on tullut sille vuosien aikana niin paljon ja nyt näyttää että vittuilijat voivat pitää päänsä kiinni.

Käyttäjän Riot kuva
Riot

Jälleenmyyjät varmasti tyytyväisiä. Viestihän on ollut se, että "myy yllättävän hyvin hintaansa nähden". En usko, että Sony ottaa ihan hirveästi tappiota per myyty kone tuolla hinnalla, mutta kyllä varmasti takkiin jonkin verran tulee.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Sonyn niskaan on kaadettu pashaa jo pitkään, mutta tilanne näyttää olemaan parenemaan päin...

"vittuilijat voivat pitää päänsä kiinni."

Aivan, taitaa loppua ne "floppikolmonen" huudot ainakin vähäksi aikaa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

En usko, että tuotto olisi ollut 400 miljoonaa. Myynnit ehkä, mutta tuotto on kyllä myyntihinta vähennettynä hankintahinnasta.

Käyttäjän Kuuleri kuva
Kuuleri

"En usko, että tuotto olisi ollut 400 miljoonaa. Myynnit ehkä, mutta tuotto on kyllä myyntihinta vähennettynä hankintahinnasta."

Aivan, tuottoa tuo ei taatusti ole tehnyt 400 miljoonaa ei sitten millään :) Myyntisummana tuo pitääkin sitten luultavasti paikkansa.

Käyttäjän Sequenzed kuva
Sequenzed

Paikallisessa kodinkonemyymälässä kun eilen kävin kysäsin ohimennen että onko PS3 tehny myyntiä niin myyjä sano että pari on menny että taitaa hinta olla liian kova... Et joo. Samaa mieltä ittekkin olen, mutta jos blueray soitinta halajasin niin ostasin pleikkarin. Eipä siinä muuta muullistavaa ole kun on jo XO.

Käyttäjän Al87 kuva
Al87

Erinomaisia lukuja!

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH

"Aivan, tuottoa tuo ei taatusti ole tehnyt 400 miljoonaa ei sitten millään :) Myyntisummana tuo pitääkin sitten luultavasti paikkansa."

Kun lukee tarkemmin huomaa että siinä puhutaan että PS3 "kasvatti jälleenmyyjien kassoja". Eli tuon verran ovat saaneet tuottoa PS3:sta myyneet kaupat, ei Sony.