PS3:n Frontlines edelleen suunnitelmissa / Uutiset / pelaaja.fi

PS3:n Frontlines edelleen suunnitelmissa

22.01.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
24

Eilen nettiin valunut huhu siitä, että Frontlinesin PS3-versio olisi peruutettu, ei pidä täysin paikkaansa. PS3-versio on edelleen tulossa, mutta myöhemmin kuin Xbox 360- ja pc-versiot.

Tällä hetkellä ei vielä kerrottu mitään PS3-version julkaisuaikatauluista, mutta vahvistettiin sen olevan edelleen suunnitelmissa. Peli ilmestyy Xbox 360:lle ja pc:lle helmikuussa.

Lähde: Firing Squad

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän vapaus_valita kuva
vapaus_valita

Trendi jatkuu vahvana: PS3 on konsoli, jolla pääsee pelaamaan muiden alustojen pelejä huononnettuina versioina ja noin vuoden myöhässä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Trendi jatkuu vahvana: PS3 on konsoli, jolla pääsee pelaamaan muiden alustojen pelejä huononnettuina versioina ja noin vuoden myöhässä." Huononnettuina? Joka kerta kun joku multiplattari on PS3:lle myöhästynyt niin se julkaistessaan ollut paranneltu versio muiden alustojen versioista. Näin esim. Colin McRae DiRT.

Käyttäjän FINReko kuva
FINReko

No en nyt käyttäisi sanoja "joka kerta". Oletko muka muutenkin kumpaakin versiota jokaisesta multiplattarista pelannut? Epäilen. Esimerkiksi Rainbow Six: vegasissa oli huonommat gafiikat kuin XO:n versiossa, mutta PS3 versiossa oli uusia kenttiä mitkä sai kyllä livestä ladattua.

Vähän kannattaisi miettiä mitä suustaan päästää vaikka kumpikin kone niin tasaisia vielä ovat.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Mitä olen kuullut, niin jokainen miltiplättäri on ollut boxilla parempi, joka pistää vihaksi minua, pelaajana, joka maksoi 500e 269e sijaan..Mutta ei haittaa koska yksinoikeuspelit korvaa nämä puutteet.

Mutta olen 99% varma, että GTA ja Devil may cry 4 ovat ainakin parempia pleikkarilla, olivathan kummatkin alkluvaiheessa yksinoikeuspelejä.
Toisin boxille tulee jtn lisä tavaraa gta:ssa..

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

No ainakin peli on tulossa, mutta toivottavasti ei todellakaan "huonompana" versiona. Häiritsee hieman PS3:a vastaan oleva syrjiminen välillä, mutta ehkä myöhemmästä julkaisusta olisi peräti hyötyä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Orange Box > PC versio hyvä > Xbpx 360 toimii > PS3 rikki

En edelleenkään ymmärrä miksi PS3 versiot pitää kusta

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Riepu, minuakin kyllä häiritsee. Etenkin tämä Turok on osoittanut kunnon syrjintää, oikein hävetti katsoa kuvia vertailuista

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

kukaan ei osaa ohjelmoida ps3:lle pelejä.. EA usan studio vois mennä lontoon kaa konkkaa ku eivät pelejä osaa tehä!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ikäviä nämä myöhästymiset.

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Ikävä juttu tietysti, mutta luulisi sitten ainakin että PS3 versio olisi sitten muuten täysin samantasoinen kuin Xbox 360 versio.Kun valitettavasti näin ei aina ole ollut....