PS3:n Gran Turismo ilmaiseksi netistä! Katso traileri. / Uutiset / pelaaja.fi

PS3:n Gran Turismo ilmaiseksi netistä! Katso traileri.

23.12.2006 // Kirjoittanut: Riot
15

Lataa traileri uudesta Gran Turismo HD Conceptista tästä (20mb, MOV).

Gran Turismo -sarja jatkuu PlayStation 3:lla, mutta eri tavalla kuin vielä syksyllä kaavailtiin. Silloin Sonyn oli tarkoitus julkaista GT HD, joka antaisi esimakua tulevasta Gran Turismo 5:stä. Sony on muuttanut suunnitelmiaan ja tarjoaa Japanissa ja Yhdysvalloissa 24.joulukuuta todella herkullisen joululahjan. YlihuomennaGran Turismo HD Concept on ladattavissa ilmaiseksi PlayStation 3:n PlayStation Networkin -verkkokaupasta.

Pelitilannekuvia
eiger_short_drift_Roadster001.jpgeiger_short_drift_Roadster002.jpgeiger_short_r_drift_Lancer EvoIX002.jpgtaimeattack_evoIX001.jpgtimeattack_elise.jpg

GTHD Conceptin tarkoitus on antaa osviittaa siitä, mitä tuleva Gran Turismo 5 tulee tarjoamaan ja ennen kaikkea, miltä Gran Turismo näyttää PlayStation 3:lla. GT HD oli tarkoitus julkaista kaupoissa ja tarjota siihen netistä jatkuvasti lisää sisältöä, mutta nyt on päätetty julkaista uusi ilmainen versio pelistä ja tekijäryhmä Polyphony Digital keskittyy tämän jälkeen pitkälti GT5:n tuotantoon.

GTHD Concept käyttää täysin uutta grafiikkamoottoria ja pyörii 1080p HD-tilassa, eli huimassa 1920x1080 -resoluutiossa. Myös fysiikkamoottori on täysin uusittu.

Demo sisältää yhden täysin uuden radan, joka on varta vasten rakennettu PS3:n tehoja silmällä pitäen. Rata on nimeltään Eiger Nordwand ja se tarjoaa mukavan näköistä ajelua vuoristoisissa maisemissa.

Replay-kuvia
R32GT-Rtuned Drifting001.jpgNissan SKYLINE GT-R Vspec II 94_Eiger Nordwand_061212_007.jpgToyota CELICA GT-FOUR Rally Car 95_Eiger Nordwand_061212_004.jpgToyota CELICA GT-FOUR Rally Car 95_Eiger Nordwand_061212_003.jpg

Demo tarjoaa Time Trial -pelitilan eli aika-ajoja. Sitä kautta voi avata 10 auton rinnalle toiset 10 autoa ja avata uuden Drift Trial -pelitilan. Jälkimmäisessä pelitilassa kerätään pisteitä tyylikkäistä ja hyvin suoritetuista sivuluisuista.

Tässä lista heti valittavissa olevista autoista. Ferrari on nyt mukana ensimmäistä kertaa

1995 Suzuki Cappucino
1989 Mazda Eunos Roadster
2004 Honda Integra TYPE R
1996 Mitsubishi Lancer Evolution IV GSR
2006 Infiniti G35 Coupe
2005 Mitsubishi Lancer Evolution IX GSR
2005 Lotus Elise 111R
1994 Nissan SKYLINE GT-R Vspec II
1995 Toyota Celica GT-FOUR Rally Car
2006 Ferrari 599

Ajosuorituksiaan voi vertailla muiden pelaajien suorituksiin maailmanlaajuisten tilastojen avulla. Pelaajat voivat myös siirtää omia Replay-suorituksiaan muiden pelaajien ladattavaksi.

Sonyn mukaan demoon tullaan tarjoamaan myöhemmin lisää ladattavaa sisältöä. Gran Turismo HD Conceptin pitäisi olla ladattavissa myös Euroopassa PlayStation Storesta, jahka PlayStation 3 ilmestyy täällä maaliskuussa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän PetriP kuva
PetriP

Todellakin kova joululahja. Hienolta näyttää eikä pelimekaniikkakaan varmasti tule pettämään. GT5:sta odotellessa ei parempaa voisi toivoa, vielä ilmainenkin.

Käyttäjän Yanathan kuva
Yanathan

Nätti grafiikka. Muuta ei oikein voi vielä sanoa vaan noin kuvien perusteella.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Nättiä on..lieköhän jälkeenpäin korjattu, vai oikeasti suoraan koneelta revitty.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Todella hienon näköistä kyllä, taitaa autopelit olla niitä ensimmäisiä jotka sitä paljon puhuttua valokuvagrafiikkaa joskus hipovat.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Nojoo on tosi kova lahja joillekkin, joillekkin ei kun ei oo oikee varmaa julkastaanko se pleikkari täällä sitten vasta juhannuksenakaan -_-

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ekass kuvass lymyilee suomen lippu :D

Käyttäjän halofani kuva
halofani

Jee suomi on pääsyt gran turismo peliin:)Mutta onhan ollut suomikin muissakin gran turismo peleissä.gran turismo 3 oli tommi mäkisen ralli auto.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ihan hienoa... uskon kyllä PS3:n pystyvän kauniimpaakin, mutta tämä on mahtavaa alkulämmittelyä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Nättiä on..lieköhän jälkeenpäin korjattu, vai oikeasti suoraan koneelta revitty."

Samaa mietin, ei nimittäin näy samoja sahalaitoja, joita voi bongata tuolta:

http://pelaajalehti.com/2006/12/23/jengi-voi-uutisoida-taman-suomessa-mutta-missa-ovat-kuvanne/

Hmm. Fanipojatko noita miinuksia jakavat? Antaa tulla tännekin :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Värimaailma saa aikaan mukavan realistisen tunteen, mutta kun nuo blurrit otetaan pois niin suttuiset tekstuurit näkyvät ikävästi. Tosin ei niitä varmaan vauhdissa huomaa.

Tämän pelin pelaamiseen tarvitaan kyllä ehdottomasti ratti, ajatuskin kammottaa jos tätä joutuisi tärinättömällä ja kamalat tatit omaavalla SIXASIX:lla pelamaan.