PS3:n luottoräiskintä kerää kehuja / Uutiset / pelaaja.fi

PS3:n luottoräiskintä kerää kehuja

23.11.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
70

Resistance 2 julkaistaan PlayStation 3:lle ensi viikolla. Sarjan ensimmäinen osa, Fall of Man, julkaistiin kaksi vuotta sitten PS3:n julkaisun yhteydessä. Peli saa jatkoa viimeinkin tänä jouluna.

Resistance 2 on tähän mennessä saanut hyvän vastaanoton. Peliarvosteluja keräävän Metacritic-sivuston mukaan Resistance 2:n pistekeskiarvo on 87/100 pistettä. Keskiarvo perustuu 46:een peliarvosteluun. Tähän mennessä täydet pisteet pelille on antanut yksi lähde. Alimmillaan R2 on saanut 60 pistettä.

Lähde: Metacritic

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Pakkohankinta vielä joskus. Ei vaan ikävä kyllä vielä, mutta vielä joskus. Voisikos Eemeli vaikka vertailun vuoksi pistää, että mikäs on tällä hetkellä sitten ekan Resistancen Metacritic-keskiarvo? ;)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Eemeli siellä taas...

HEHEHEHEHEHEHEHE
HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE
HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tuskin pärjää Gears2:lle ainakaan grafiikassa ei mitään vastusta Gearsille.

Käyttäjän Leise kuva
Leise

"It claims a 64 man online game but I could never find more than 3 or 4 people playing online"

Repesin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

oikeesti toi yks peli sivul on joku angstaaja
esim mirrors edge 45 ja paljon ton tyylisiä

Käyttäjän Sodanjumala kuva
Sodanjumala

Sääli että tippui alas 90:lta, vaikka miten kävisi, resistancea verrataan aina gearssiin, todella harmillista. Mainio peli R2 varmasti on, menee julkaisupäivänä itsella ostoskoriin.

Käyttäjän Ridley kuva
Ridley

G4TV:n kymmpi, IGN:n 95 ja gametrailersin 91 ovat kyllä vakuuttavia arvosanoja melko arvostetuilta pelimedioilta. Itsekin ostan varmasti jo ensiviikolla, sillä beta oli etenkin co-opin osalta todella hyvä.

”It claims a 64 man online game but I could never find more than 3 or 4 people playing online”
Repesin."

Itsekin repesin tuolle kommentille :D Tyyppi on varmaan luullut että max kahdeksan pelaajan cooperative kampaniassakin on 60 pelaajaa... Itse tuli pelattua tuota 60 pelaajan competitivea betassa ja jo silloin oli käynnissä useita samanaikaisia 60:n pelaajan mättöjä :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

mikä siin on niin hienoo, kukaan vielä selvittäny katoin parti videoo mis joku hirvee köriläinen tuhoo kaupunkia ja hirveetä skriptiä ylittää sillan nii just sillon se vasta tuhoutuu ja ilmeisesti sen saa vasta tapettua ihan lopussa mis saa jonkun yyber hyvän aseen ja välissä ampuminen ihan turhaa

sit oli joku zombin näkönen ase kädessä jee crysiksenkin alienit hionommin tehty

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

typoja tulee

Käyttäjän DJiizi kuva
DJiizi

Nyt vaa toivotaa et pukki tuo tän kuusen alle