PS3:n Ninja Gaiden ei pelkkä käännös / Uutiset / pelaaja.fi

PS3:n Ninja Gaiden ei pelkkä käännös

17.03.2007 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
17

Vuonna 2004 julkaistu Xboxin menestyspeli Ninja Gaiden sai vuosi myöhemmin jatkoa Black-lisäosalla. Sarja jatkuu jälleen PlayStation 3:lla, mutta kyseessä ei ole pelkkä käännös Blackista. Ninja Gaiden Sigma päivittää kaiken pelialueista vihollisiin ja hahmojen animaatioihin uudelle sukupolvelle. Lisäksi peli pyörii 60 ruudun sekuntivauhdilla 720p-resoluutiotilassa.

Sigma nostaa pelin tehtävämäärän 16:sta 19:een. Mukana on myös entistä haastavampi vaikeustaso, vaikka Ninja Gaiden tunnetaan jo nyt yhtenä historian vaikeimmista konsolipeleistä. Suurin osa pelin uudistuksista koskee kuitenkin vain toista pelattavaa hahmoa, Rachelia.

Pelin voi asentaa PlayStation 3:n kovalevylle, mikä nopeuttaa esimerkiksi tallennustiedostojen lataamista huomattavasti. Ninja Gaiden Sigman julkaisuaikaa ei ole vielä varmistettu.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Apinaboy kuva
Apinaboy

No voihan helvetti. Minä tyhmä kun menin innostumaan ekoista lauseista mutta sitten kun lukee hieman eteenpäin: ''Mukana on myös entistä haastavampi vaikeustaso.'' Niin eiköhän pikkusen rupee vituttaa. Luuleeko pelin tekijät tosissaan että peliä ostetaan kun siitä tehdään maailman vaikein konsolipeli. Olisi toivonut että laittaisivat Easy-Medium-Hard valikon jotta se sopisi suuremmalle kohderyhmälle.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Helvetin helvetti kun menin vaihtamaan tuon pelin aikoinaan xbox 360:neen vanhan boxin ja tusinan muuta peliä mukana ;__;

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Mihin Ninja Gaiden X0:lle katosi?

Käyttäjän Ryynix kuva
Ryynix

"No voihan helvetti. Minä tyhmä kun menin innostumaan ekoista lauseista mutta sitten kun lukee hieman eteenpäin: ‘’Mukana on myös entistä haastavampi vaikeustaso.'’ Niin eiköhän pikkusen rupee vituttaa. Luuleeko pelin tekijät tosissaan että peliä ostetaan kun siitä tehdään maailman vaikein konsolipeli. Olisi toivonut että laittaisivat Easy-Medium-Hard valikon jotta se sopisi suuremmalle kohderyhmälle."

Eiköhän tuo uusi vaikeustaso ole ihan erikseen valittavissa, eikä pelin ainoa vaikeustaso.

Käyttäjän Scarface kuva
Scarface

Mitä uutta tässä uutisessa oli? Ei sitten mitään.

Käyttäjän Al87 kuva
Al87

Sigma tulee olemaan varmasti loistava.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Sigma voi olla kyllä harvinaisen tykki peli. Original Ninja Gaiden rokkasi aikoinaan ja rokkaa edelleen ja kovaa. Hmm, taidan kuitenkin kiltisti odottaa Ninja Gaiden 2:sta.

Käyttäjän Silent Hill kuva
Silent Hill

Ei enää suoria käännöksiä PS3:lle? Nyt on maailmankirjat sekaisin..

Käyttäjän Wicked Soul kuva
Wicked Soul

Kuulostaa lupaavalta... Kerrankin ei suoria käännöksiä:)

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Oijoi. tuota odotetaan innolla!