PS4-ajopeli Driveclub missaakin uutuuskonsolin julkaisun / Uutiset / pelaaja.fi

PS4-ajopeli Driveclub missaakin uutuuskonsolin julkaisun

18.10.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
19

Evolution Studiosin työstämä kaahailupeli Driveclub myöhästyy. Alkujaan PlayStation 4:lle konsolin julkaisupäiväksi tähdätty peli saadaankin kauppoihin Sonyn toimesta vasta vuoden 2014 alussa.

Muutoksen myötä Sony on joutunut tekemään muutoksia myös PlayStation 4:ää koskevaan PlayStation Plus -tarjontaan. Siinä missä Plus-tilaajien oli määrä saada jo heti uutuuskonsolin julkaisussa itselleen veloituksetta sekä Resogun että Driveclub PlayStation Plus Edition, korvaakin ajelun nyt varjoloikinta Contrast.

Järin yksityiskohtaista syytä lykkäykselle ei ole annettu. Sony Worldwide Studios -pomo Shuhei Yoshida antoi ymmärtää PlayStation Blog -sivustolla, että peliä halutaan hioa vielä hippusen verran lisää.

Driveclub on toinen alkujaan PlayStation 4:n julkaisupeliksi suunniteltu tuotos, jota lykättiin hiljattain. Vasta aiemmin tällä viikolla Ubisoft ilmoitti, että myös Watch Dogs nähdään kaupoissa sittenkin ensi keväänä.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän TkHX kuva
TkHX

Ei hyvältä näytä :( Kiirehdittiinkö konsolin julkaisun kanssa liikaa, kun pelit eivät tunnu ehtivän mukaan?

Käyttäjän RacerBest kuva
RacerBest

Tavallaan hyvä kun nyt voi keskittyä NFS Rivalsiin PS4 julkasussa ja Gran Turismo 6 PS3lla. :)

Käyttäjän NicolasPS3 kuva
NicolasPS3

Harmillista kyllä, mutta hyvä vaan kun päättävät hiota tuota peliä. Tosin pääseekö tuota Driveclubia vielä pelaamaan tuolla Digi Expoossa?

Käyttäjän maxwell83 kuva
maxwell83

Eipä tämä niin haittaa. Saadaanpahan hiotumpi versio sitten ilmaiseksi plussan mukana ja tämän sijaan julkaisussa ilmaisena Contrast. Ja lisäksi siis ilmainen Resogun. Joten ihan hyvä diili.

Lainaus käyttäjältä TkHX

Kiirehdittiinkö konsolin julkaisun kanssa liikaa

Samaa mietin, kun Xbonen Suomen (ja ties kuinka monen muun maan) julkaisu siirtyi hamaan tulevaisuuteen.

Käyttäjän miguele kuva
miguele

Mielestäni NFS on paljon parempi kuin tämä peli. Anna hotellin yllättää ;)<img src="http://s01.flagcounter.com/mini/fcPpr/bg_fffff2/txt_fffff1/border_fffff2/flags_0.jpg" width="1" height="1"><img src="http://s03.flagcounter.com/mini/FMv/bg_FFFFFF/txt_E1E1E1/border_FFFFFF/flags_1.jpg" width="1" height="1"><img src="http://rb.revolvermaps.com/w/3/s/a/0/14/1/ffffff/ffffff/ffffff/1tymxcqmq5l.png" width="1" height="1">

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Tätä menoa konsoli ei saa yhtään julkaisupeliä. Toisaalta, onhan se parempi, että saadaan viimeistelty versio keskeneräisen, julkaisupäivään kiirehdityn version sijaan.

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Ei sillä että kyseinen peli kiinnostaisi pätkääkään, mutta ei tämä PS4:n jo valmiiksi kuivaa julkaisutarjontaa ainakaan paranna. Yksi iso yksinoikeus pois.

Käyttäjän Catar kuva
Catar

Oikeestaan ihan kiva, kun julkasupelit tulee pikkuhiljaa pitkin kevättä. Jos on vähemmän pelejä julkaisussa niin ei tule hankalaa päätöstä mitä ostaa julkaisupäivänä :D

Käyttäjän Almasy kuva
Almasy

Henkilökohtaisesti ei liikuta, mutta tosiaan yleisellä tasolla ei tee hyvää nämä julkaisujen viivästelyt...kai? Toisaalta, jos joka tapauksessa laitekanta tulee olemaan loppuunmyyty ensi vuoden alkuun asti, niin sitten saattaa olla taktisesti jopa hyvä veto. Mene ja tiedä, mutta negatiivinen kaiku uutisella kuitenkin on.

Käyttäjän Kakkuonhyvaa kuva
Kakkuonhyvaa
Lainaus käyttäjältä Muksu

Ei sillä että kyseinen peli kiinnostaisi pätkääkään, mutta ei tämä PS4:n jo valmiiksi kuivaa julkaisutarjontaa ainakaan paranna. Yksi iso yksinoikeus pois.

Taas toinen peppukipeä kommentti Muksukaiselta. Mites se Wii U:n julkaisupelit? Hups. Entäs ne pelit? Hups.