PS4-ajopeli Driveclub sai itsenäisen laajennuksen – nyt päristellään pyörillä / Uutiset / pelaaja.fi

PS4-ajopeli Driveclub sai itsenäisen laajennuksen – nyt päristellään pyörillä

27.10.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Sony ja Evolution Studios ovat julkistaneet ja samalla heti myös julkaisseet itsenäisen laajennuksen PS4-ajopeli Driveclubiin. Uusi laajennus tottelee nimeä Driveclub Bikes ja keskittyy sisällöltään autojen sijaan tällä kertaa moottoripyöriin.

Mukanaan Driveclub Bikes tuo kaahattavaksi kaikkiaan 12 superpyörää, joilla ajamaan päästään kokonaan niille omistetussa kampanjatilassa. Tarjolla on myös pyörille omistettuja haasteita ja muita ajotapahtumia, moninpelitila sekä tietysti myös mahdollisuus kustomoida pyöriensä ja kuskiensa ulkonäköä. Uusia trophy-saavutuksiakin on tarjolla aina uutta platinapokaalia myöten.

Driveclub Bikesille kertyy sellaisenaan hintaa hintaa noin 20 euroa, joskin Driveclubin jo omistavat saavat laajennuksen noin viiden euron alennuksella. Itsenäisen luonteensa johdosta sen pelaaminen ei nimittäin vaadi alkuperäisen Driveclub-pääpelin omistamista.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Jos DriveClub jotain tarvisi, niin se on open world lisäosan.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Moottoripyörä(peli)t ovat aina olleet jotenkin vähemmän kiinnostavia, niissä kun ensinnäkin tuntuu olevan paljon vähemmän eroa toisiinsa nähden erilaisiin autoihin verrattuna.

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah
Lainaus käyttäjältä zappah

Moottoripyörä(peli)t ovat aina olleet jotenkin vähemmän kiinnostavia, niissä kun ensinnäkin tuntuu olevan paljon vähemmän eroa toisiinsa nähden erilaisiin autoihin verrattuna.

Samaa mieltä. Driveclubiin oli näemmä ilmestynyt jo päivitys, joka asensi peliin nuo kaikki moottoripyöriin liittyvät härpäkkeet. Enää tarvitsisi ostaa 15 euron hintainen avain Storesta joka avaa kaiken tuon sisällön. Ei kiitos. En myöskään pidä tavasta, että matkalla alkunäytöistä ratavalintaan peli muistutti kolme kertaa että "Bikes lisäri on nyt täällä. Ostathan sen tästä niin voit pelata tätä ja tätä koska muuten et voi"

Käyttäjän antti_1986 kuva
antti_1986

Ostin tuon lisärin tänään ja on kyllä hyvä. Pidin DriveClubista todella paljon ja vedin siitä platinan, uskon että tästäkin sen paukutan myös.

Käyttäjän hessu80 kuva
hessu80

Jaa pittääpä ostaa, hyvältä kyllä näytti ja just tämmöstä oon ootellukkin

Nostoja