PS4-eepoksen odotus pitenee: The Last of Us Part II viivästyi / Uutiset / pelaaja.fi

PS4-eepoksen odotus pitenee: The Last of Us Part II viivästyi

24.10.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4
The Last of Us Part II, The Last of Us 2, The Last of Us, julkaisupäivä, 29. toukokuuta,

Sony on lykännyt yllättäen The Last of Us Part II:n julkaisupäivää. Vasta noin kuukausi sitten Naughty Dogin seuraavaa eeposta lupailtiin helmikuulle, mutta nyt uusi julkaisupäivä on 29. toukokuuta 2020.

Ylimääräinen aika menee tietysti pelin lisäkehitykseen.

– Vaikka olemme huojentuneita siitä, ettei meidän tarvitse tehdä kompromisseja visiomme suhteen, olemme pettyneitä, ettemme voineet välttyä tältä tilanteelta. Toivomme, että olisimme voineet nähdä ennalta, millaisen määrän hiomista vielä tarvitsemme, mutta pelin koko päihitti meidät. Vihaamme, että tuomme faneillemme pettymyksen ja olemmekin siitä pahoillamme, pelin ohjaaja Neill Druckmann kirjoittaa.

Viivästyksestä tiedotti jo ennakkoon pelisivusto Kotaku ja toimittaja Jason Schreier, jonka lähteiden mukaan The Last of Us Part II:n viivästys johtaa myös Sucker Punchin Ghost of Tsushima -pelin myöhempään tuloon. Schreier kertoo, että peliä kaavailtiin alunperin ensi vuoden ensimmäiselle puoliskolle, mutta nyt suunnitelmat ovat muuttuneet.

Lähde: PlayStation Blog, Jason Schreier (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Se oli vasta eka lykkäys. Uncharted 4 viivästyi neljä kertaa😉.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Kyllä hyvää jaksaa odottaa. Tsushiman myöhästyminen tämän myötä on tosin vähän ikävä juttu, varsinkin jos peli muutoin olisi voinut tulla jo aiemmin ulos. Molemmat kiinnostavat kovasti, joten yhtä aikaa en niitä ulos tahtoisi. Tuskin Sonykaan kun kerran nämä näin toisiinsa vaikuttavat.

Käyttäjän Kille kuva
Kille

Voi tulla kurja pelivuosi. Ennustin jossain uutisessa, että uudet konsolit tulevat lykkäämään pelejä ensi vuonna. Enkä jaksa vieläkään täysin uskoa, että Cyberpunk tulee huhtikuussa, vaikka kovasti vakuuttelevatkin. Keväälle ei ole tällä hetkellä kovin montaa AAA-peliä tulossa ja kaikki eivät vain yksinkertaisesti mahdu syksylle. Jollakulla, tai parillakin firmalla pitää olla selkärankaa julkaista joko ensi keväänä, tai taipua '21 kevääseen. Molempi pahempi.

Käyttäjän wlizer kuva
wlizer

Last of us 1:sen moninpeli oli kyllä hauska aikansa. Harmiku ei enää myöhemmin löytynyt pelaajia tai ne vähäiset olivat jotain 500 levelisiä ja liian hyviä minunlaiselle hupi pelaajalel.

Nostoja