Reilut kaksi miljoonaa kappaletta myynyt ja kosolti positiivisia arvioita viimeisen vuoden aikana kerännyt toimintaroolipeli Bloodborne kääntyy seuraavaksi fyysiseksi korttipeliksi. Analogista versiota PlayStation 4 -hitistä on kehittämässä pelisuunnittelija Eric Lang, joka on aiemmin suunnitellut esimerkiksi myös XCOM-lautapelin sekä Tähtien sota– ja Game of Thrones -aiheisen korttipelin.

Langin Twitter-tilin kautta annettujen ensimmäisten tietojen perusteella Bloodborne-korttipeli perustuu pääpelistä löytyvien Chalice-luolastojen koluamiseen. Langin mukaan yksi pelikerta Bloodborne-korttipelin parissa kestäisi noin puoli tuntia, ja se sisältää niin riskienhallintaa, varusteiden tarkkaavaista käyttöä ja päivittämistä kuin myös tietysti paljon kuolemia.

Langin tavoitteena Bloodborne-korttipeliä suunnitellessa oli luoda moninpelikokemus, joka kanavoisi pääpelin haastavuudesta syntyvää jännitystä ja turhautumisen tunnetta. Pelin on julkaisemassa Cool Mini Or Not, mutta ainakaan toistaiseksi sillä ei ole vielä varsinaista julkaisuajankohtaa.

Lähde: Eric Lang (Twitter)

Lisää luettavaa