PS4- ja pc-roolipeli Ni no Kuni II: Revenant Kingdom lykkääntyy vuoteen 2018 / Uutiset / pelaaja.fi

PS4- ja pc-roolipeli Ni no Kuni II: Revenant Kingdom lykkääntyy vuoteen 2018

13.07.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Japanilaisen Level-5:n uusin roolipeli Ni no Kuni II: Revenant Kingdom on päätynyt lykätyksi. E3-messuilla annetun marraskuisen julkaisupäivän sijaan peliä tavoitellaan nyt ulos tammikuun 19. päivälle sekä PlayStation 4:llä että pc:llä.

Lykkäyksestä kerrottiin oheisella videolla, jossa itse pelin ohjaaja ja Level-5:n toimitusjohtaja Akihiro Hino on pahoitellut sattumusta. Myöhästymisen syyksi Hino on kertonut halun hioa peliä hieman kaavailtua pidempää.

Samaisella videolla mies on käyttänyt tilaisuuden hyväksi selventämällä, ettei Ni no Kuni II:een ole odotettavissa moninpeliä, vaikka jotkut saattoivat näin ymmärtää hänen E3-messuilla antamastaan haastattelusta. Hinon mukaan pelistä löytyy kyllä verkko-ominaisuuksia, mutta näitä käytetään lähinnä erilaisten pelin sisäisten tapahtumien pyörittämiseen.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Paronipekugram kuva
Paronipekugram

Sääli odotin kun pcllekin tulossa saataspa ykkönen myös joskus steamiin

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Hitto tätä kyl ootan ehkä eniten. Tulis nyt joku siisti collectors edition vielä. Eka on kyllä yks parhaista Jrpg peleistä ikinä.

Käyttäjän Celoril kuva
Celoril

Odottavan aika on pitkä, mutta nykyään nämä muutaman kuukauden myöhästymiset ovat lähes sääntö kuin poikkeus.

Tämä on kyllä itselläkin ehdottomalla kärkipaikalla odotuslistalla! Joo collectors editionia vaan kehiin ja todellakin jrpg:n parhaimmistoa.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Taas Sonylle laitteelle tuleva peli, joka on myöhässä. Koko Sonyn E3 taisi muutenkin viime vuonna esitellä pelejä, jotka tulevat joskus. Ja joo, joidenkin mielestä se on se pointti mutta olisihan se kiva että joskus olisi vähän lähempänä ne esiteltävät pelit, eikä niin, että ensin messuilla esitellään ja seuraavilla ehkä jopa kerrotaan julkaisupäivä ja näytetään pelikuvaa.