PS4- ja Xbox One -pelaajat pääsevät viimein pelaamaan yhdessä myös Minecraftia (päivitetty) / Uutiset / pelaaja.fi

PS4- ja Xbox One -pelaajat pääsevät viimein pelaamaan yhdessä myös Minecraftia (päivitetty)

9.12.2019 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
0

Päivitys: Microsoft ja Sony ovat vahvistaneet alustojen välisen pelaamisen saapuvan tiistaina 10. joulukuuta Minecraftiin. Yhtenäisen Bedrock-version myötä PS4-pelaajille avautuu samalla pelin sisäinen kauppapaikka.

Trailerivahvistus ominaisuudesta on nähtävissä alta.

Alkuperäinen uutinen: Kestohitti Minecraftin Bedrock Editionin kerrotaan saapuvan huomenna PS4:lle.

PS4-pelaajilla on toki jo nyt mahdollisuus pelata Minecraftia konsolillaan, mutta yhdysvaltalaiskauppaketju Best Buyn mukaan myös pelin Bedrock Edition saapuu viimein PS4:lle. Toissa vuonna Xbox Onelle ja viime vuonna Switchille julkaistu Bedrock Edition on Minecraftin pääasiallinen versio, joka sisältää esimerkiksi visuaalisia parannuksia Minecraftin aiempaan versioon verrattuna. Lisäksi se mahdollistaa moninpelin tuettujen alustojen välillä, eli myös PS4-pelaajat voivat jatkossa pelata Minecraftia yhdessä muilla alustoilla pelaavien kavereidensa kanssa.

Sony ei ole toistaiseksi vahvistanut julkaisupäivää, mutta todennäköisesti julkistus tapahtuu huomenna ilmestyvän State of Play -jakson yhteydessä. Vuoden 2019 viimeiseksi jäävä State of Play ilmestyy huomenna iltapäivällä klo 16 Suomen aikaa.

Lähde: VG247 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja