PS4 ja Xbox One maistavat Raymanin herkullista legendaa helmikuussa

Upouudelle PlayStation 4:lleen ja Xbox Onelleen ei tarvitse kauaa odottaa Rayman-loikintaa. Ubisoft saa Rayman Legendsin alustoille helmikuussa.

11.12.2013 18:12

Kuluvan vuoden kehutuimpien pelien joukkoon lukeutuva Rayman Legends saadaan osaksi PlayStation 4:n ja Xbox Onen pelitarjontaa ensi vuoden alussa. Ubisoft on saanut vahvistettua, että peli nähdään uusilla konsoleilla Euroopassa helmikuun 27. päivä.

Erityisiä eroavaisuuksia Raymanin PlayStation 3- tai Xbox 360 -versioon ei ole juuri tuoreilla vehkeillä tarjolla. Sen ohella, että molempien uutuusalustojen versiot sisältävät muutamia erityisasusteita ja että lataustaukoja on lyhennetty, saadaan kumpaankin versioon lähinnä vain omat pienet lisäkikkansa. Xbox Onella Ubisoft tarjoaa ajastettuja Xbox-saavutuksia avaavia haasteita, kun taas PlayStation 4:llä hyödynnetään DualShock 4:n kosketuslevyä esimerkiksi arpojen raaputuksessa.

Jo aiemmin Raymania on päässyt pelaamaan Xbox 360:n ja PlayStation 3:n ohella myös Wii U:lla, Vitalla ja pc:llä. Parantaakseen hieman pelin näkyvyyttä ennen uusia versioita, on Ubisoft nyt myös tuonut pelistä nettiselaimella pelattavan demoversion koko maailman koettavaksi.

Pelaaja-lehden arvostelun Rayman Legendsista pääsee lukemaan klikkaamalla tästä.

Ja hei, ilmeisesti Snoop Doggilla on nykyään jotain tekemistä Raymanin kanssa. Katso vaikkapa pelin uusin traileri!

Lähde: Ubisoft

Lisää luettavaa