PS4-päivityksessä bugeja - ongelmia konsolin käynnistyksessä ja YouTube-jaoissa / Uutiset / pelaaja.fi

PS4-päivityksessä bugeja - ongelmia konsolin käynnistyksessä ja YouTube-jaoissa

30.10.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
14

PS4-konsolin tiistaina ilmestynyt mittava syyspäivitys toi ikäviä ongelmia osalle konsolin käyttäjistä.

Käyttäjät ovat kertoneet PS4:n järjestelmäversiossa 2.00 uudistetun lepotilan kärsivän viasta, jonka vuoksi konsoli ei toisinaan käynnisty ohjaimesta tai PS4:n hipaisunäppäimistä. Käynnistystä yritettäessä konsolin etupaneeliin ilmestyy keltainen vilkkuva valo osoituksena ongelmatilanteesta.

Sony on ohjeistanut käynnistysongelman kohtaavia käyttäjiä käynnistämään konsolin vikasietotilassa pitämällä virtanäppäintä pohjassa seitsemän sekunnin ajan. Kahden piippauksen jälkeen PS4:n tulisi käynnistyä vikasietotilassa, jonka jälkeen järjestelmäpäivityksen voi asentaa uudelleen valikon kautta USB-kaapelilla yhdistettyä DualShock 4 -ohjainta käyttäen.

Uutena ominaisuutena lisätty YouTube-jakaminen kärsii myös ongelmista. Käyttäjien palautteen mukaan YouTube-tilin linkittäminen PS4-konsoliin ei toimi kunnolla. Myös videoiden lataaminen YouTubeen on osoittautunut ongelmalliseksi.

Sony on kertonut selvittävänsä PS4-järjestelmäpäivityksessä ilmenneitä vikoja ja tiedottavansa asiasta saatuaan lisää tietoja käyttäjien kohtaamista ongelmista.

Lähde: GameInformer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän äxäbox kuva
äxäbox

Mäkin yritin kirjautuu youtubeen, ei onnistunu. On käyny myös niin, että toi konsoli on jäätyny, jonka jälkeen se sammu. Eikä kuulokkeiden mikki toimi.

Käyttäjän 2704 kuva
2704

Minulla toimi aika hyvin,youtube tökki välillä omaan tubeen mennessä,tänään on nyt hyvin toimunu kaikki.

Käyttäjän Norsukampa kuva
Norsukampa

Sonyn talousongelmat tuntien ymmärrän toki että firma on säätölinjalla mutta onhan tämä viime viikkojen toiminta ollut aika surkuhupaisaa...

Käyttäjän zappah kuva
zappah

En tässä yritä nyt mitään konsolisotia sytytellä mutta kyllä nämä Sonyn nettipalvelut tuntuvat aika paljon useammin olevan sekaisin kuin mitä MS:n. Että sen kautta se Livestä maksaminen ollut ihan perusteltavaa jo X360-aikana. Tosin itse en tuota "omaksi" syyksi laskenut vaan edelleenkin maksan lähinnä tarjousten takia. Nykyisin tosin en enää voisi olla enää pelaamatta nettipelejä, jotka siis aloitin kunnolla vasta tuon takia kun jo muutenkin Livestä siis maksoin.

Toivottavasti kuitenkin Sonykin saa hommansa kuntoon, tulen nimittäin tässäkin sukupolvessa ostamaan molemmat vehkeet. Se, maksanko Plussasta, on tosin vielä auki, sillä ensin taitaa lähteä One ostoon tuttujen pelikavereiden takia. Aivan kuten X360 aikoinaan.

Käyttäjän Ellipsis kuva
Ellipsis

Eipä tolla mitään merkitystä itel ole kun kone käynnistetään kerran kuukaudessa. Hyvin voi odotella uutta patchia.

Käyttäjän eaxor kuva
eaxor

Ei mitään ongelmia. Päivitykset asensi nopeasti ja kaikki toimii moitteetta.

Käyttäjän tiger80 kuva
tiger80

Itselläni konsoli ei lähtenyt tulille herätetilasta ollenkaan, oli pakko vetästä virtapiuha irti puoleksi minuutiksi ennen kuin sai konsolin päälle. Teki sen onneksi vaan kerran.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä Norsukampa

Sonyn talousongelmat tuntien ymmärrän toki että firma on säätölinjalla mutta onhan tämä viime viikkojen toiminta ollut aika surkuhupaisaa...

Taloudellinen tilanne vaikuttaa ohjelmiston bugisuuteen miten? Kommentistasi paistaa fanipoikuus 100% läpi.

Nyt vois sitten päivitellä oman konsolin ja tulla tänne toteamaan, että ongelmia ei ollut. Toivottavasti.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Sony ei oikeastaan koskaan ole ollut kovin hyvä softapuolella. Mielummin tekisivät kuukautisia päivityksiä kuten MS eikä tällaisia puolen vuoden päivityspaketteja. Helpompi lähtä korjaamaan pienemmän päivityksen ongelmia ja mukavempi sitä olisi saada joka kk jotain uusia ominaisuuksia eikä tarvisi puolta vuotta odotella yhtä MP3 toimivuutta. MS softalafkana vie kyllä päivityksissä Sonyä 100-0.

Käyttäjän Janssoni kuva
Janssoni

Mulla ei oo tullu mitään häiriötä vaikka oli tänäänkin puoli päivää lepotilassa ku latailin Evolven Big Alphaa...netissä lukee että sen lepotilan vian saa pois sillä että laittaa sen USB-virtasyötön asetukselle AINA.