PS4-peliin rattituki - Miksi kolmannen osapuolen laitteita löytyy niin vähän PS4:ltä? / Uutiset / pelaaja.fi

PS4-peliin rattituki - Miksi kolmannen osapuolen laitteita löytyy niin vähän PS4:ltä?

1.10.2014 // Kirjoittanut: Jarkko Fräntilä
23

PlayStation 4 -konsolin yksinoikeuspeli Driveclub saa myös rattituen. Driveclubia voi pelata Thrustmaster-valmistajan T80- ja T300RS -rateilla.

PlayStationin omassa blogissa kerrotaan, miten Sony ja Driveclub ovat olleet tiiviissä yhteistyössä Thrustmasterin kanssa, jotta valmistajan ratit toimivat täydellisesti pelin ilmestyessä markkinoille 8. päivä lokakuuta.

Elokuussa Logitechin edustaja twiittasi, miten heidän tunnettu G27-rattinsa ei ole yhteensopiva PlayStation 4:n pelien kanssa. Kolmannen osapuolen laitteistoihin pitää asentaa erityinen PS4-yhteensopivuuden takaava autentikointisiru, mitä ei Logitechin rateista ainakaan vielä löydy.

- Sony lisää tuen muidenkin valmistajien rateille heti, kun ne ovat yhteensopivia PS4:n kanssa, Suomen PlayStationin edustaja Valtteri Hyttinen kertoo. 

Lähde: Eurogamer ja PlayStationin blogi.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Celleri kuva
Celleri

Miksi PS4 myy niin paljon enemmän kuin exbax?

Käyttäjän äxäbox kuva
äxäbox
Lainaus käyttäjältä Celleri

Miksi PS4 myy niin paljon enemmän kuin exbax?

Koska ps4 on parempi.

Käyttäjän zadfa kuva
zadfa

Logitechin G27 julkaisusta on noin viisi vuotta, jonka jälkeen Logitech on vähentänyt panostaa konsolipuoleen, joka myös saattaa olla syynä tähän ongelmaan. Thrustmasterin T300RS:n ja T80R:n välissä liian suurin ero ja ainakin itselleni T80 on liian huono ja T300RS on vielä liian kallis :D

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Justiinsa. Itsellä on G25-ratti, enkä aio sitä päivittää ennen, kun se lakkaa toimimasta. Joten tämä vaikuttaa hurjasti pelin ostopäätöksiin. Onneksi myös PC:llä on laadukasta autopelattavaa. Eipä tuo 30fps kauheasti houkutellut. Sitä PS+ -versiota voi kokeilla, josko olis tarpeeksi hauska ihan padilla. Tuleva Gran Turismo vaan nyt sitten huolettaa vaikka aina on täysin pelattava myös padilla, ehkä silloin rikon omaa sääntöäni ja ostan uuden ratin. Onneksi se julkaistaan varmaan vasta joskus 2026.

Käyttäjän Toreador kuva
Toreador
Lainaus käyttäjältä äxäbox

Lainaus käyttäjältä CelleriMiksi PS4 myy niin paljon enemmän kuin exbax? Koska ps4 on parempi.

Oispa varaa hommata kunnon PC joka pyörittäis kaikkia mahdollisia tämän päivän pelejä niin ei tarttis mitään toystationii ja moneyboxii hommata. Lähtis toi mun Xbox 360:n lelu aika äkkii veke kämpästä

Käyttäjän Lequu kuva
Lequu

Mielenkiintoista tästä tekee se, että Thrustmasterin omien sivujen mukaan myös T500RS ratti-poljinsetti on yhteensopiva PS4:n kanssa, vaikka se on julkaistu vuonna 2010 eikä siinä siten voi olla kyseistä PS4:lle suunniteltua ohjainsirua. G27 on julkaistu samoihin aikoihin, eikä se kuitenkaan toimi PS4-pelien kanssa.
Linkki Thrustmasterin sivulle: ts.thrustmaster.com/eng/index.php?pg=view_files&gid=1&fid=2&pid=316&cid=12

Käyttäjän 2704 kuva
2704

T300RS ratti on jo,odotan enää T3PA polkimia.
Niin ja padilla ohjaus ei tunnu miltään näissä peleissä,ei ajofiilistä ollenkaan.

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic
Lainaus käyttäjältä Toreador

Lainaus käyttäjältä äxäboxLainaus käyttäjältä CelleriMiksi PS4 myy niin paljon enemmän kuin exbax? Koska ps4 on parempi.

Oispa varaa hommata kunnon PC joka pyörittäis kaikkia mahdollisia tämän päivän pelejä niin ei tarttis mitään toystationii ja moneyboxii hommata. Lähtis toi mun Xbox 360:n lelu aika äkkii veke kämpästä

Se vaan, että viime sukupolvenkin parhaat pelit olivat konsoliyksinoikeuksia.

Käyttäjän Dremora90 kuva
Dremora90

Phyhh konsolille autopeli. Mihinkä se ratti työnnetään kun istuu sohvalla? PC:lle kannattaa autopelit hommata, ratteja loputtomiin ja työpöytään kiinni + useampi näyttö

Käyttäjän Kukko kuva
Kukko
Lainaus käyttäjältä Celleri

Miksi PS4 myy niin paljon enemmän kuin exbax?

Miksi Samsungin telkkarit myy niin paljon enemmän kuin Sonyn?

Nostoja