PS4 saa sittenkin vielä Skyrim- ja Fallout 4 -modeja – PS4 Pro -tuki myös luvassa

Bethesda ja Sony näyttävätkin löytäneen sovun Fallout 4:n ja Skyrimin modaamisen suhteen. Molemmat pelit ovat saamassa vielä ainakin eräänlaisen modituen PlayStation 4:llä.

5.10.2016 19:47

The Elder Scrolls V: Skyrim ja Fallout 4 ovat saamassa sittenkin modituen vielä myös PlayStation 4:llä.

Vasta hieman vajaa kuukausi sitten julkaisija Bethesda antoi ymmärtää, ettei modien tarjoaminen tulisi PlayStation 4:llä välttämättä onnistumaan Sonyn tekemien linjausten johdosta. Nyt se on kuitenkin kertonut tehneensä Sonyn kanssa kovasti töitä, jotta tilanteeseen voitaisiin saada muutos.

Ensimmäisenä pelikaksikosta modituen saa PlayStation 4:llä Skyrim, joka julkaistaan alustalle 28. lokakuuta ehostetun The Elder Scrolls V: Skyrim – Special Edition -paketin muodossa. Tarkkaan tiedossa ei tosin ole, löytyykö modituki pelin PS4-versiosta heti jo julkaisussa.

Bethesda huomauttaa, että PlayStation 4:llä Skyrim ja Fallout 4 tukevat vain niiden Creation Kit -työkalujen voimin tehtyjä modauksia. PlayStation 4:llä modit eivät myöskään voi hyödyntää pelin ulkopuolelta siirrettyjä elementtejä, kuten ääniä tai objekteja, vaan vain pelkkiä osasia, jotka löytyvät valmiiksi jo pelistä itsestään.

Moditiedotteen yhteydessä Bethesda on lisäksi varmistanut, että sekä Skyrim että Fallout 4 tulevat ottamaan vielä ilon irti marraskuussa julkaistavan PS4 Pro -mallin suuremmista tehoista. Pro-mallilla peli on varustettu esimerkiksi hieman paremmilla grafiikoilla ja valaistuksella.

Lähde: Bethesda

Lisää luettavaa